Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Filmové páry, medzi ktorými nepreskočila iskra!
Zdielať na
Fenomény

Filmové páry, medzi ktorými nepreskočila iskra!

Zdroj: Warner Bros

Pozrite si našich sedem dvojíc a je už len na vás, či s tým súhlasíte alebo nie :-)

Ľudia milujú romantické príbehy, niektorým filmovým párom to však nie je súdené. Býva to preto, že medzi nimi nepreskočila žiadna iskra, nemajú nič spoločné alebo sa jednoducho k sebe vôbec nehodia. Tu je niekoľko filmových dvojíc, ktoré radšej nemali byť spolu...

1.  Harry Potter a Ginny Weasley vo filme Harry Potter a polovičný princ

Bola sestrou jeho najlepšieho priateľa. Poznal ju od jej 11-tich. Keďže spolu vyrastali, tento vzťah nebol asi „najzdravší“ ani pre jedného z nich. Bolo to skoro také, ako keby Harry chodil s Ronom.

2. Andy a Nate vo filme Diabol nosí Pradu 

Ona má super robotu, ktorá je zjavne pre ňu dôležitá a vyžaduje si, aby jej venovala veľa času. On nič nechápe. Andy (Anne Hathaway) a Nate (Adrian Grenier) mali medzi sebou nulovú chémiu a je ťažké povedať, čo mali vôbec spoločné. V ničom ju nepodporoval. Lepšie by jej bolo bez neho.

3. Bella a Edward v ságe Súmrak

On je nešťastný a veľmi nebezpečný a približne o storočie starší ako ona. Ona je mrzutá a nie je s ňou žiadna zábava. Vôbec to nie je pár, ktorý by mal byť navždy spolu a ani nie dvojica, s ktorou by ste chceli tráviť čas...

4. Anna a Will vo filme Notting Hill

Julia Roberts je slávna a bohatá filmová hviezda. Hugh Grant je bezvýznamný majiteľ kníhkupectva. Začne si s ním románik a pritom mu zabudne povedať, že chodí s niekým iným. Keď ich odhalia novinári, nahnevá sa naňho a odíde. Nemá potrebu ho kontaktovať niekoľko mesiacov, aj keď to nebola jeho chyba a nakoniec to skončí tak, že on sa jej ospravedlní. To je tá moc, ktorú majú filmové hviezdy :-)

5. Jamie and Aurelia vo filme Láska nebeská

Jamie (Colin Firth) a jeho portugalská domáca Aurelia (Lucia Moniz) sa nevedeli ani len dorozumieť. To mu však nebránilo v tom, aby sa naučil aspoň toľko portugalsky, aby ju požiadal o ruku. Ona sa zas naučila toľko po anglicky, aby s tým súhlasila.

6. Anakin a Padme vo filme Hviezdne vojny: Epizóda II – Klonovaní útočia

Nulová chémia bola aj medzi hrozným Haydenom Christensenom a chladnou Natalie Portman. On hrá nepríjemného teenagera, zatiaľ čo ona je nudná a nechápavá. Keď sa teda títo dvaja stretli, bola to veľmi nezáživné.

7. Sandy a Danny v Pomáde

Letná láska je síce fajn, ale ulízaný Danny a dobré dievča Sandy netvorili práve úžasný pár. Obaja urobili maximum, aby sa zmenili a urobili dojem na toho druhého. Z Dannyho sa stal "slušák" a Sandy sa obliekla od hlavy po päty do kože a zapálila si cigaretu. Aj tak to však nepomohlo...

Zdielať na

Najčítanejšie