Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herci odhalili tajomstvá zo svojej spálne. Tieto priznania sú poriadne pikantné!
Zdielať na
Fenomény

Herci odhalili tajomstvá zo svojej spálne. Tieto priznania sú poriadne pikantné!

Niektoré celebrity sa neradi delia o tajomstvá a už vôbec nie tie zo svojej spálne. Iné zase nemajú problém rozprávať o úplných detailoch zo svojho intímneho života.

Armie Hammer

Herec zažil veľmi napätú chvíľu, keď sa mu jeho priateľka rozhodla zapichnúť nožík do tela priamo počas sexu! Argumentovala tým, že pravá láska necháva jazvy a on žiadne nemá. Armie sa s ňou samozrejme rozišiel, ale až po siedmich mesiacoch od tohto incidentu.

latimes.com

Angelina Jolie

Angelina je známa tým, že sa nebráni rozprávaniu o sexe ani pred verejnosťou. Počas jej tehotenstva s dvojičkami Vivienne a Knoxom, v roku 2008, sa pre jeden magazín vyjadrila, že „tehotenstvo je úžasne pre jej milostný život a robí ho viac kreatívnym“.

harpersbazaar.com

Bryan Cranston

Herec priznal, že svoje panictvo stratil v červenej uličke v Amsterdame! Počas aktu bol vraj nesmierne nervózny. Bál sa, že nebude mať dosť peňazí na zaplatenie. Skúsenosť považuje za hroznú a nádhernú zároveň.

latimes.com

Jada Pinkett Smith

Jada sa v roku 2009 podelila o svoje tajomstvo na dlhoročné a fungujúce manželstvo. Podľa nej treba byť trochu zákerná a hľadať miesta, kde by to váš partner nečakal, napríklad na párty u priateľov.

latimes.com

Gwyneth Paltrow

Gwyneth v jednej talkshow priznala, že nemá obľúbenú polohu. Namiesto toho povedala: „Mám ich rada všetky!“.

sheknows.com

Cameron Diaz

Keď sa Cameron pýtali, čomu vďačí za svoj mladistvý vzhľad, odpovedala: „Asi to je cvičením a zdravou stravou. Pijem veľa vody, veľa sa smejem a veľa sexujem – áno, to je to, čo človek potrebuje. Je to zdravé, prírodné, je to to, na čo sme stvorení“.

usmagazine.com

Jane Fonda

U Jane vraj sex nie je to čo býval po tom, čo jej operovali koleno. Dovtedy vraj bola veľmi flexibilná a žiadna poloha jej nerobila problém. Po operácii sa však cíti byť veľmi obmedzená.

latimes.com

​Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie