Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Otvorená spoveď Courteney Cox: "Ľutujem množstvo plastických operácií, ktoré som podstúpila!"
Zdielať na

Otvorená spoveď Courteney Cox: "Ľutujem množstvo plastických operácií, ktoré som podstúpila!"

Zdroj: Reuters

Viditeľný rozdiel uvidíte na fotkách "pred" a "po".

Courteney Cox už v minulosti hovorila o tom, že ľutuje plastické chirurgické zákroky, ktoré podstúpila, ale teraz potvrdila, že je pripravená na prirodzený vzhľad: "Cítim sa lepšie, pretože vyzerám ako ja. Myslím, že teraz vyzerám viac ako ten človek, ktorým som bola."

​"Veci na tele sa vekom menia," povedala. "Všetko postupne ochabuje a ja som sa snažila, aby sa to nedialo. Lenže to spôsobilo, že som vyzerala umelo. Nemám vrásky - mám linky od úsmevu. Trvalo to, než som si uvedomila, že sú mojimi priateľkami."

http://www.harpersbazaar.com/beauty/skin-care/a10206650/courteney-cox-cosmetic-surgery-fillers/

Courteney uviedla, že až jej priateľ ju prinútil, aby sa zamyslela nad tým, že zašla príliš ďaleko: "Mám jedného priateľa, ktorý mi povedal "Wow, prestaň!" Myslela som si, že som za posledných šesť mesiacov nič veľké na sebe nezmenila, no asi som sa mýlila."

Podľa jej slov, Hollywood normalizuje myšlienku opakovaných kozmetických procedúr. Lekári vraj často tvrdia, že malá injekcia sem - tam neuškodí...

Profimedia

​Hviezda seriálu Priatelia úprimne rozprávala o tlaku, ktorý prináša titul "ženy vo filmovom biznise": "Myslím si, že som sa len snažila držať krok a doháňala som svoju mladosť, ale to nie je možné... Pretože niekedy sa zastavíte, pozriete sa na seba a poviete si "Ach bože, vyzerám strašne!". Urobila som niektoré veci, ktoré teraz ľutujem, ale tie našťastie zmiznú. To je dobré, pretože toto nie je môj najlepší vzhľad."

Herečka síce celkom nevylúčila, že aj v budúcnosti podstúpi ďalšie zákroky, ale povedala, že "chce zostať prirodzenou".

Najčítanejšie