Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sharon Stone skoro zomrela: Teraz o tom otvorene prehovorila!
Zdielať na

Sharon Stone skoro zomrela: Teraz o tom otvorene prehovorila!

Zdroj: Facebook/Sharon Stone

Dlho sa trápila, aby sa opäť mohla vrátiť pred kameru.

Keď mala Sharon Stone iba 43 rokov, mala mŕtvicu, ktorá viedla k ďalším zdravotným problémom. Teraz, keď má 59 rokov, sa rozhodla, že chce o tomto svojom trápení porozprávať.

Sharon priznala, že sa priblížila smrti, keď jej deväť dní krvácalo do mozgu. Pritom si najprv ani neuvedomovala, že má mŕtvicu. Do nemocnice išla len preto, že sa niekoľko dní necítila dobre: "Keď som prišla, prezrel ma doktor. Spýtala som sa ho, či umieram a on odpovedal: "Krvácate do mozgu." Prekvapilo ma to a chcela som zavolať mame. Doktor na to povedal, že je to dobrý nápad, lebo by som čoskoro mohla prestať hovoriť."

Harper's Bazaar

​V nedávnom rozhovore prezradila, že stratila takmer všetky funkcie ľavej strany tela a že pre ňu nebolo ľahké zaktivovať základné motorické zručnosti.

Stone povedala, že sa skutočne vžila s dokumentom My Beautiful Broken Brain, pretože jeho príbeh sama prežila: "V roku 2001 som mala mozgovú príhodu a deväťdňové krvácanie do mozgu, ktoré navždy zmenilo môj život. Mala som 5% šancu na prežitie. Keď som potom prišla domov, ledva som mohla chodiť, moje bedrá boli nestabilné, nevidela som na ľavé oko a na ľavé ucho som ani nepočula."

"Takmer tri roky som sa nevedela podpísať," pokračovala. "Musela som sa znovu naučiť čítať, písať a hovoriť. Trvalo niekoľko rokov, kým sa mi vrátil cit do ľavej nohy, ale konečne som v poriadku."

Sharon Stone

Sharon Stone

HBO

​Sharon povedala, že návrat na obrazovky jej pomohol, napriek tomu, že spočiatku si tým nebola celkom istá. Dnes je už opäť v poriadku a pracuje na projekte HBO Mosaic.

Najčítanejšie