Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hygienické návyky hviezd: Nesprchujú sa a odmietajú používať deodoranty!
Zdielať na

Hygienické návyky hviezd: Nesprchujú sa a odmietajú používať deodoranty!

Sú obdivovaní a majú veľa peňazí, no napriek tomu nepoznajú základné hygienické pravidlá.

1. Brad Pitt sa utiera detskými vlhčenými utierkami

Brad možno vyzerá ako muž, ktorý sa o seba dôkladne stará, no opak je pravdou. Otec šiestich detí v minulosti priznal, že často nemal čas ani na sprchu a tak pri všetkej tej starostlivosti o deti použil ich vlhčené utierky. Možno by sme pochopili, ak by to bolo len občas, no podľa Brada sa to stávalo pravidelne.

gossipcop.com

2. Zac Efron nenávidí sprchovanie

Zac bol miláčikom všetkých teenagerok po celom svete a trvá to tak do dnes. Rád cvičí, no podľa jemu blízkeho zdroja sa po tréningu nesprchuje a používa len detské utierky. Žeby to bol v Hollywoode trend? :-)

people.com

3. Cameron Diaz nepoužíva deodorant

Herečka tvrdí, že už vyše 20 rokov nepoužíva deodorant ani antiperspirant. Zatiaľ čo si väčšina z nás nevieme bez toho predstaviť deň, Cameron tvrdí, že v účinnoť antiperspirantu neverí a škodí zdraviu.

independent.co.uk

​4. Jennifer Aniston si neumýva vlasy

Zaujímalo vás niekedy ako je možné, že Jenniferine vlasy vyzerajú stále tak dobre? Odpoveď je jednoduchá. Necháva ich mastné, čo najdlhšie, ako to len ide. „Je to ako produkt na vlasy. Stačí to trochu prehrabať prstami a je to vlastne zábava,“ povedala Jennifer na svoj zvláštny zvyk.

pagesix.com

5. Julia Roberts sa neumýva

Julia možno robí reklamu na slávny parfém, no pokiaľ ide o hygienu, má isté medzery. Julia tiež nepoužíva deodorant pre to, že to škodí nielen jej, ale aj planéte a rovnako obmedzuje sprchovanie. Je to pre ňu zbytočné míňanie vody.

pinkvilla.com

​6. Matthew McConaughey odmietol deodorant

Jeho herecká kolegyňa Kate Hudson vraj priniesla Matthewovi na pľac deodorant, no on ho odmietol použiť. Rovnako sa medzi zamestnancami v istej požičovni áut hovorí, že po tom, čo mu požičali auto na natáčanie, nevedeli sa zbaviť zápachu, s ktorým ho vrátil.

maxwrapup.com

​7. Megan Fox nesplachuje

Jedna z najsexy herečiek Hollywoodu má zaujímavý zlozvyk. Zabúda za sebou splachovať toaletu. Podľa jej slov ju na to upozornilo už zopár priateľov, u ktorých bola na návšteve.

Najčítanejšie