Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak toto sa nepodarilo! Títo 11 herci sa za svoje tetovania hanbia...
Zdielať na

Tak toto sa nepodarilo! Títo 11 herci sa za svoje tetovania hanbia...

Niektoré sa síce snažili ukryť, no my vám ich ukážeme.

Tetovanie je záväzok na celý život, pokiaľ nechcete minúť veľa peňazí a nepokúsite sa ho odstrániť. Títo herci by si určite mohli dovoliť obnovenie svojej pôvodnej pokožky, ale pre niektorých z nich je jednoduchšie predstierať, že tetovanie vôbec nemajú. Môžu ich skrývať, ako len chcú, my vám ich však teraz ukážeme!

1. Ben Affleck

www.shared.com

​Po tom, ako sa všetci vyjadrili veľmi negatívne k jeho farebnému tetovaniu v roku 2015, herec povedal novinárom, že ho má len kvôli filmovej postave a je falošné. V roku 2018 ho však vyfotili s presne rovnakým. Navyše, na uvedenom obrázku sa zdá, akoby sa ponáhľal rýchlo z vody, len aby sa rýchlo obliekol.

2. Eva Longoria

www.shared.com

​Vieme, čo si asi hovoríte - Čo to vlastne má Eva vytetované? V skutočností ide o slovo "nine", čiže "deväť". Ktokoľvek jej to spravil, už by sa nemal iného človeka ani dotknúť. Eva si zvolila tento motív ešte v čase, keď bola vydatá za basketbalistu Tonyho Parkera. Po ich rozvode si nechala tetovanie odstrániť.

3. Hayden Panettiere

www.shared.com

​Človek by si myslel, že celebrity majú prístup k najtalentovanejším a najkvalifikovanejším tatérom na svete. V tom prípade si však nevieme vysvetliť takúto chybu. Herečke totiž nesprávne vyhláskovali v taliančine vetu "Žiť bez ľútosti", čo ju donútilo si túto mantru odstrániť.

4. Angelina Jolie

www.shared.com

​Ďalšia nováčikovská chyba. Päťdesiat percent manželstiev sa končí rozvodom a po tom, čo sa raz rozvediete, si pravdepodobne nenecháte vytetované meno svojho ex. Stalo sa to aj Angeline Jolie. Nielenže nosila na krku amulet s krvou Billy Boba Thorntona, dokonca si nechala vytetovať aj draka s jeho menom na ľavú ruku. Neskôr ho nahradilo tetovanie so súradnicami rodiska všetkých jej detí.

5. Pamela Anderson

www.shared.com

​Sex symbol 90. rokov si síce odstránila tetovanie ostnatého drôtu, ale fotografie z tohto obdobia už z internetu nikdy nezmiznú - a ani z našej pamäte. Anderson o svojom tetovaní povedala, že je to "hrôza pre očí".

6. Melanie Griffith

www.shared.com

​Melanie Griffith a Antonio Banderas sa rozviedli v roku 2015 po 18 rokoch manželstva. Čo však má teraz robiť s obrovským srdcom s menom svojho bývalého manžela?!

7. Scarlett Johansson

www.shared.com

​Zdá sa nám to, alebo aj podľa vás je toto tetovanie slnka celkom od veci? Herečka však povedala, že ju robí šťastnou, takže kto sme my, aby sme ju súdili? :-)

8. Zac Efron

www.shared.com

​Nikto už nehovorí, kedysi známe slovné spojenie "YOLO", okrem Zaca Efrona. Ak neviete, YOLO znamená, "žijeme iba raz."

9. Ryan Gosling

www.shared.com

​Je to ruka monštra? Je to hlava Barta Simpsona? Je to noha snežného muža? Nikto nemal ani poňatie, aké tetovanie zdobí hercovu pažu, kým neprezradil, že si len tak bez rozmyslu, pomocou tetovacieho setu, vytetoval "kaktus".

10. Brad Pitt

www.shared.com

​Pár náhodných riadkov na spodnej časti chrbta. Toto tetovanie vyzerá akoby bolo skopírované z nejakej nudnej arkádovej hry z 80. rokov. V skutočnosti tieto linky spravila jeho bývalá manželka Angelina Jolie. Možno by ste povedali, že boli opití, ale tie čiary vyzerajú celkom rovné.

11. Miley Cyrus

www.shared.com

​Napadlo by vám vytetovať si na ruku obľúbenú pochúťku vášho priateľa? Miley chcela takto Liamovi Hemsworthovi ukázať, ako veľmi ho miluje tým, že sa nechala ozdobiť obrázkom Vegemite. Pre tých, ktorí nevedia, čo to je, ide o hustú, čiernu austrálsku potravinovú štiepku vyrobenú z kvasnicového extraktu zvyškového pivovarníka s rôznymi prísadami zo zeleniny a korenia. Nemôžeme povedať, že to znie veľmi lahodne...

Najčítanejšie