Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
John Travolta žiarli na Toma Cruisa. Prečo je preňho hrozbou?
Zdielať na

John Travolta žiarli na Toma Cruisa. Prečo je preňho hrozbou?

O rivalite medzi Tomom Cruiseom a Johnom Travoltom porozprával Tomov bývalý osobný strážca, Brendan Tighe, ktorý kedysi tiež patril k scientológom.

Problémom bolo, že obaja herci sa pokúšali o priazeň najvyššie postaveného scientológa – Davida Miscavigeho. Cirkev obvinila Brendana z predkladania nepodložených údajov a tvrdí, že je odpadlíkom, ktorý sa im chce len pomstiť. Brendan sa však napriek všetkému odvážil prehovoriť o Tomovi Cruiseovi, Johnovi Travoltovi aj o samotnej scienotologickej cirkvi.

„Cruise je jediná celebrita, ktorá má priame spojenie s Miscavigem. Travolta túto možnosť nemá, on nedostal nič zadarmo. Nikto mu nedáva absurdné darčeky ako hangár na lietadlá, bicykle na mieru či rôzne nadštandardné služby,“ povedal Brendan v rozhovore.

thesuperficial.com

V roku 2008 Toma ocenenili Valorskou medailou slobody, ktorá sa dáva najoddanejšiemu členovi scienotologickej cirkvi. Brendan tvrdí, že Travolta vybuchol od žiarlivosti, keď sa to dozvedel. Bol presvedčený, že toto ocenenie malo patriť jemu. „Nie je žiadnym tajomstvom, že Tom a John sebou opovrhovali už od začiatku. John vôbec nevnímal Toma ako hrozbu, no keď sa dozvedel, že práve Tom získal túto cenu, zúril,“ dodal.

bustle.com

Potvrdil aj, že pri výbere Tomovej novej priateľky prebehlo viacero pohovorov s cirkvou, ktorá Tomovi pomáhala vybrať si tú správnu. Mali viacero podmienok. Musela sa zhodovať s jeho názormi a rovnako aj s názormi scientológie, nemohla byť nikde zachytená nahá, či už išlo o fotografie alebo video, a do úvahy tiež nepripadali drogové či alkoholové škandály. Ako sám priznal, nájsť v Hollywoode niekoho, kto by scientológom vyhovoval bolo takmer nemožné.

Najčítanejšie