Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Toto ste netušili: Tieto celebrity sú v skutočnosti jedna rodina!
Zdielať na

Toto ste netušili: Tieto celebrity sú v skutočnosti jedna rodina!

Zdroj: www.shared.com

Prekvapila vás niektorá z dvojíc?

Melissa McCarthy a Jenny McCarthy

www.shared.com

​Vzťah: sesternice

Len s dvojročným rozdielom, Melissa a Jenny McCarthy sú sesternicami z prvého kolena, ktoré sa navzájom nesmierne podporujú.

V roku 2013 Jenny obhajovala svoju sesternicu po tom, ako ju nepríjemne skritizovali pre jej váhu a opisovali ju ako "ženu hroch", "veľkosť traktora" a "obéznu a nechutnú".

"Nepoznám celý príbeh, ale viem, že po tom, čo ste v tomto biznise celých 20 rokov, je naozaj nehorázne, aby vás niekto napadol za vaše súkromné veci," povedala. "Každý, kto týmto spôsobom niekoho napadne, len ubližuje a nikomu to neprinesie nič dobré," dodala. "Melissa je veľmi, veľmi, veľmi talentovaná a ľudia to vedia, takže ostatní môžu ísť do pekla."

So sesternicou s ostrými lakťami, ako má Jenny, by si všetci mali radšej dvakrát rozmyslieť, čo povedia, než sa pustia do Melissy!

Nicolas Cage a Sofia Coppola

www.shared.com

​Vzťah: bratranec a sesternica

Nicolas Cage je jedným z najznámejších mien v Hollywoode, ale nie každý si uvedomuje, že je tiež členom veľmi talentovanej rodiny Coppolovcov.

Cage a Oscarom ocenená scenáristka Sofia Coppola majú spoločného dedka, skladateľa Carmine Coppolu. Samozrejme, Sofia nie je jedinou úspešnou členkou rodiny. Známi sú aj režisér Roman Coppola, filmová režisérka Gian-Carla Coppola a herci Robert Carmine a Jason Schwartzman.

Stanley Tucci a Emily Blunt

www.shared.com

​Vzťah: švagor a švagriná

Emily Blunt a Stanley Tucci sa oficiálne stali rodinou v roku 2012, keď si Stanley zobral za manželku staršiu sestru Emily, Felicity. Zoznámila ich potom, ako spolu účinkovali vo filme Diabol nosí Pradu.

Aj keď Tucci priznal, že Felicity naozaj miluje, smrť jeho prvej manželky, Kathryn ho veľmi zasiahla. "Spočiatku bolo pre mňa veľmi ťažké ísť na rande s Felicity," povedal. "Cítil som sa vinný, je to strašné, vždy sa budem cítiť previnilo."

Najčítanejšie