Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prečo nechcú mať deti? Títo herci sa zdôverili s ich dôvodmi, ktoré vás chytia za srdce!
Zdielať na

Prečo nechcú mať deti? Títo herci sa zdôverili s ich dôvodmi, ktoré vás chytia za srdce!

Súhlasíte s ich názormi?

Jennifer Aniston

Reuters

Hviezda seriálu Priatelia bola dvakrát vydatá. Prvý raz za Brada Pitta v roku 2000, ktorých manželstvo skončilo päť rokov na to. V roku 2015 sa Jennifer tajne vydala za herca Justina Therouxa. Celý svet bol nadšený Anistonovej druhým manželstvom a dokonca sa začali šíriť klebety o tom, že spolu čakajú dieťa.

49 ročná herečka otvorene prehovorila o tlaku, ktorý jej spôsobuje spoločnosť. Deti sú pre ňu citlivou témou a už je unavená odpovedať na otázky ľudí, ktorí sa jej pýtajú na to, kedy ich bude mať. "Nikto nemá právo rozhodovať za niekoho iného. Nikto nevie, čo sa deje za štyrmi stenami vášho domova," povedala. "Je to veľmi citlivá oblasť."

Pár sa vo februári rozviedol.

Leonardo DiCaprio

SITA

Najatraktívnejší starý mládenec Hollywoodu je pár rokov po štyridsiatke a stále nemá deti. Vynára sa otázka, či sa inšpiroval kolegom, Georgom Clooneym...

Oscarový herec mal už veľa vzťahov, ale ešte stále nenašiel tu pravú. Aj napriek tomu, že si svoje súkromie extrémne stráži, z toho, čo vieme o hviezde Titanicu, je, že sa vášnivo zaujíma o životné prostredie. Z toho sa dá práve vyvodiť, prečo nechce mať vlastné dieťa. "Myslíte si, že chcem priviesť deti do takého sveta?" spýtal sa. "Ak sa to stane, tak sa to stane. Rád by som na túto tému nezachádzal do podrobností."

Cameron Diaz

​Obľúbená herečka sa vydala za gitaristu Benjamina Maddena v roku 2015 a hovorilo sa o tom, že chcú mať spolu dieťa. Šepkalo aj o tom, že sa Cameron rozhodla ísť s herectvom do dôchodku, ale ukázalo sa, že to nie je pravda.

45-ročná Cameron sa roky nevedela rozhodnúť, či má dieťa v jej živote miesto. V roku 2014 povedala, že deti vyžadujú veľa úsilia a zodpovednosť, pričom nikdy nebola na to mentálne pripravená: "Bábätko - to je práca na celý deň, každý deň po dobu osemnástich rokov... Nemať dieťa určite uľahčí mnohé veci, to však neznamená, že ide o jednoduché rozhodnutie. Rada sa starám o druhých ľudí, ale nikdy som nemala túžbu stať sa matkou." To však bolo v roku 2014 ...:-)

Kim Cattrall

Herečka úspešného seriálu ​Sex v meste povedala, že keď bola mladšia, mala pocit, že nemá veľa času na to, aby mala dieťa a tak sa rozhodla nájsť darcu spermií. Keď dostala štyri zložky s profilmi darcov spermií, zamrzla a musela urobiť jedno z najtvrdších rozhodnutí svojho života.

"Keď som mala päť rokov, bolo mojím snom mať sto psov a sto detí. Uvedomila som si, že tlak, ktorý som cítila, prichádzal zvonku a že nie som pripravená na materstvo... Stať sa biologickou matkou, nie je v mojom osude," povedala.

Kim povedala, že sa mnohokrát cíti ako matka. Napríklad, keď za ňou prichádzajú mladšie herečky, ktoré sa s ňou radia o ich kariére, keď chodí prednášať do škôl, alebo keď priateľom stráži deti.

Jon Hamm

Herec, známy zo seriálu Mad Men je proti deťom natoľko, že to spôsobilo rozvod s jeho manželkou Jennifer Westfeldt po 18 rokoch manželstva.

Pred rozvodom Jon povedal, že sa pohrávali s myšlienkou o deťoch, ale veril, že žijeme v "zložitom prostredí", do ktorého by nerád uvítal dieťa. Tiež povedal, že si o sebe myslí, že bude "strašným otcom". "Vidím svojich priateľov, ktorí majú deti a hovorím si:" Kamarát, ako je možné, že si stále v poriadku, keď vstávaš o 6:00?"

Najčítanejšie