Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rodičia týchto celebrít vyzerajú ako ich súrodenci: Čo stojí za ich tajomstvom?
Zdielať na

Rodičia týchto celebrít vyzerajú ako ich súrodenci: Čo stojí za ich tajomstvom?

Zdroj: www.shared.com

Herci vďaka nim zdedili skvelé gény.

Niekedy sa pýtame, ako celebrity robia to, že vôbec nestarnú. Samozrejme, niektoré z nich pripustili, že si ľahli pod nôž alebo že vynakladajú veľké sumy peňazí na výrobky, ktoré ich robia takými "bezchybnými". Existuje však mnoho z nich, ktorí mali to šťastie, že zdedili skvelé gény po svojich dobre vyzerajúcich rodičoch.

Poďme sa na nich pozrieť:

Charlize Theron

www.shared.com

​Juhoafrická herečka a jej matka, Gerda Maritz sa na seba dosť podobajú. Nielen, že sú obe blondínky, ale majú rovnakú farbu očí, úsmev a výrazné lícne kosti. Dokonca si nechali spraviť aj spoločné rybie tetovanie. Charlize a jej mama, však spolu zdieľajú viac, ako len dobrý vzhľad. Obe v minulosti prežili traumatický zážitok, čo ich ešte viac zblížilo.

Selena Gomez

www.shared.com

​Ak ste sa niekedy zamysleli nad tým ako je možné, že Selena Gomez sa za tie roky vôbec nezmenila, je to vďaka jej mame Mandy Teefey. Krásna, 42-ročná mama dvoch detí, často sprevádza svoju dcéru na červenom koberci, pričom vyzerajú ako dve najlepšie priateľky. Táto milá dvojka má veľa podobných čŕt, vrátane farby očí, čela a nosu. Selena vďačí svojej mame Mandy za viac ako len dobré gény: "Moja mama ma mala už ako 16 ročná, čo musela byť veľká zodpovednosť. Kvôli mne sa vzdala všetkého a pracovala asi na troch miestach. Pomáhala mi a obetovala pre mňa svoj život," povedala.

Jared Leto

www.shared.com

​Constance Leto je hrdá mama hudobníkov Jareda a Shannon Letovcov. Ako 67-ročná sa v roku 2014 fotila so svojimi krásnymi synmi na Oscaroch a jej prenikavé modré oči a prirodzené strieborné vlasy ukradli všetku pozornosť len na ňu. Constance bola tiež hybnou silou za úspešnou kariérou svojich detí. Po získaní sošky Oscara za najlepšieho herca, Jared venoval svoju ďakovnú reč práve jej.

Colin Farrell

www.shared.com

​Rita Farrell už dlhé roky chodieva na červený koberec ako sprievod svojho syna a za ten čas sa veľmi nezmenila. 74-ročnú ženu naposledy videli na slávnostnom odovzdávaní Zlatých glóbusov v roku 2017 a spolu so synom tvorili jednu z najlepšie vyzerajúcich dvojíc. Colin o svojej krásnej mame prezradil, že ju často chráni, najmä pokiaľ ide o randenie. Rita sa znovu vydala v roku 2013 za filmového producenta Joela B. Michaelsona. "Je to silné," povedal Colin. "Išlo to rýchlo, len šesť mesiacov po tom, ako sa stretli, si vyznali lásku pred oltárom, čo je naozaj skvelé."

Jada Pinkett-Smith

www.shared.com

​Tento zoznam by nebol úplný bez Jada Pinkett Smith a jej matky Adrienne Banfield-Jones. Túto dvojicu si ľahko môžete pomýliť so sestrami, napriek ich 18-ročnému vekovému rozdielu. Nikto si nie je celkom istý, aké je tajomstvo bezchybnej pokožky Adrienne, ale to, čo vieme, je, že sa drží vo forme vďaka pravidelnému cvičeniu.

Najčítanejšie