Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muži z legendárneho seriálu Sex v meste: Ktorý z nich je ten najlepší?
Zdielať na

Muži z legendárneho seriálu Sex v meste: Ktorý z nich je ten najlepší?

Zdroj: Profimedia

Máte medzi nimi svojho favorita?

Boli nejakí muži v seriáli Sex v meste skutočne dobrí? Odpoveďou je áno: Steve s Harrym boli dobrí a aj ten chlapec, ktorého Carrie stretla pri fontáne vyzeral príjemne. No na zozname sú ďalší, ktorí výrazne zasiahli do života dievčat, a preto sme sa rozhodli, že si to tu zosumarizujeme.

Pán Božský (Chris Noth)

Profimedia

Pán Božský nikdy nebol božský. V skutočnosti je skôr krásnou fantáziou, než skutočnosťou. Do Božského bola Carrie zamilovaná asi najdlhšie, ale zároveň bol pre ňu najväčšou hrozbou. Stvárňoval niečo lákavé a návykové, ale nakoniec pre ňu škodlivé. Najskôr s ňou chodil, no nechcel sa viazať, potom sa oženil s niekým iným, no s Carrie ju podvádzal. Kvôli nemu začala opäť fajčiť a po celú dobu nebol ich vzťah zdravý. Pán Božský nie je Casanova, ale parazit.

Aidan Shaw (John Corbett)

www.cosmopolitan.com

Aiden  vkráčal do života Carrie s lákavou ponukou - jednoduchý, nekomplikovaný vzťah plný intimity. No s tým prišli aj podmienky a pravidlá: Prestaň fajčiť! Nechodievaj tak často von! Stráv víkendy na mojej opustenej chalupe! Pravidlá, pravidlá, pravidlá... Aj keď ani Carrie si nezaslúži žiadnu cenu za to, ako sa k nemu správala, zaslúži si človeka, ktorý ju bude dopĺňať a milovať takú, aká je.

Jack Berger (Ron Livingston)

www.buzzfeed.com

Humoristický spisovateľ Berger predstavuje snáď najpamätnejší rozchod Carrie, keď sa s ňou rozlúčil krátkym odkazom na papieriku. Najskôr jej znepríjemňoval spánok zvukovým prístrojom, ktorý dostal od jeho bývalej partnerky. Potom prišla hádka, keď sa Carrie odvážila opraviť jednu vetu v jeho novom románe; bez ohľadu na to, ako chválila zvyšok knihy. Neskôr sa začalo dariť jej vlastnej knihe, no prišlo to v čase, keď Bergera prepustil jeho vydavateľ, čo v ňom vyvolalo ďalšiu neistotu. Keď si však Carrie myslela, že už konečne prekonali svoje problémy, prišiel na rad neslávny odkaz na kúsku malého papierika, ktorý si našla ráno po prebudení na svojom stole.

Aleksandr Petrovský (Michail Baryshnikov)

www.buzzfeed.com

Bolo zrejmé už od chvíle, ako sa zjavil Aleksandr Petrovsky, že z neho bude najhorší muž celého seriálu. Svetoznámy umelec s oduševnenými slovanskými očami, nekonečnou zásobou kaviáru a obrovským manhattanským podkrovím, priniesol do života Carrie romantiku. Pozýval ju na luxusné večere, kupoval jej drahé šaty a povozil ju na saniach. Bolo však celkom jasné, že ju chcel iba zamknúť do zlatej klietky a zahodiť kľúč. 

Ktorý z týchto mužov sa vám pozdával najviac? Ak vôbec niektorý? :-)

Najčítanejšie