Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neskutočná podoba: Dcéra Julie Roberts rýchlo rastie a vyzerá rovnako ako jej mama!
Zdielať na

Neskutočná podoba: Dcéra Julie Roberts rýchlo rastie a vyzerá rovnako ako jej mama!

Zdroj: www.shared.com

Máme ich súčasné fotografie.

Oscarová herečka, ktorá hrala za posledné tri desaťročia v množstve obľúbených filmov, dá o sebe svojim fanúšikom sotva vedieť. Nenájdete ju na Twitteri, Instagrame ani na Facebooku. V dnešnej dobe väčšina celebrít využíva sociálne siete, aby komunikovali so svojimi priaznivcami a zdieľali s nimi fotografie seba a svojej rodiny, ale Julia medzi ne nepatrí.

V rozhovore 50-ročná herečka odhalila, že má iné životné priority. "Aká je správna analógia? Je to ako keď ľudia hovoria o televíznej relácii: Dobre poznáme televízne programy a všetky ich príbehy, ale to neznamená, že ich budem sledovať aj ja. Mám priateľov, ktorí ich však sledujú. Nedávno sme sa rozprávali o Instagrame. Všetci ho majú nainštalovaný na svojom telefóne. Ak by som ho mala aj ja, musela by som sa stále do neho pozerať."

www.shared.com

Tu je pár vecí, ktoré však o nej vieme:

  • Má milujúceo manžela a tri úžasné deti.
  • Zamilovala sa do kolegov, ktorými boli Benjamin Bratt, Kiefer Sutherland a dokonca sa aj vydala za speváka a skladateľa Lyla Lovetta. Ich manželstvo vydržalo dva roky. Jej rytierom na bielom koni sa však stal muž spoza kamery.
  • Julia a Daniel Moder sa stretli počas nakrúcania filmu Mexičan. Vzali sa v roku 2002 a žijú spolu šťastne až doteraz.

www.shared.com

​"Keď premýšľam o tom, čo robí môj život životom, všetko mi dáva zmysel a viem, že za všetko vďačím svojmu mužovi," priznala Julia.

Pár privítal na svet svoju dcéru Hazel a syna Phinnausa v roku 2004. O tri roky neskôr vstúpil do ich života druhý syn Henry.

Julia sa na internete nemusí svojimi deťmi chváliť, ale občas sa podarí fotografom ich spoločne vyfotiť a tak vieme, ako postupne rastú a dospievajú.

www.shared.com

​Dôvod, prečo Julia a Daniel držali svoje deti skryté pred reflektormi, je jednoduchý: "Snažíme sa chrániť naše deti, chceme mať svoj osobný rodinný život a nemal by ho nikto rušiť," povedala.

Ak budete trochu pátrať, je možné, že narazíte na nedávne fotografie jej 13-ročnej dcéry a zistíte, ako veľmi sa na seba podobajú.

Najčítanejšie