Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Patricka Swayzeho ako dieťa brutálne šikanovali, ale rada jeho otca všetko zmenila!
Zdielať na

Patricka Swayzeho ako dieťa brutálne šikanovali, ale rada jeho otca všetko zmenila!

Zdroj: www.shared.com

Čo mu poradil?

Patrick Swayze bol jedným z najobľúbenejších hercov v 80-tych rokoch. Patrick sa stal populárnym pre stvárnenie tvrdých chlapcov, ale aj romantických mužov. Každé dievča v tom čase bolo do neho zamilované!

Ale to, čo mnohí ľudia nevedia je, že bývalý "najsexy muž sveta" mal kruté detstvo. V marci 2018 mal premiéru dokumentárny film s názvom Patrick Swayze: Cena slávy, ktorý odhalil pravdu o udalostiach, ktoré táto hviezda pred svetom skrývala.

Patrick bol výnimočný tanečník. Na dosiahnutie úspechu musel roky trénovať. Ale bol v tom problém. Patricka ako tínedžera šikanovali za jeho tanečné zručnosti. Cvičil v tanečnom štúdiu svojej matky, kde trénoval piruety a mnohí ich považovali za "ženské".

www.shared.com

​Patrick mal ďalší neuveriteľný talent, z ktorého sa mnohí smiali: spev. V dobe, v ktorej vyrastal, spievanie a tanec neboli považované za veci, ktoré robia muži. A tak sa stal cieľom šikanovania, kde ho spolužiaci trápili verbálne, ale aj fyzicky, najmä keď nosil obuv na balet. Patrick sa vracal zo školy s modrinami a škrabancami, no nikdy nikomu nič nepovedal.

Dôvodom, prečo sa zdalo, že sa týmito nepríjemnosťami netrápil, bola rada, ktorú dostal od svojho otca: "Ak máš v sebe jemnú stránku, nerobí to z teba menšieho človeka, ale lepšieho. Nie vždy vyhráš, ale nikdy sa nemôžeš vzdať." Tieto jednoduché, ale silné slová zmenili jeho život.

TASR

​Patrick ovplyvnil životy mnohých generácií. Bol príkladom pre mladých ľudí, aby nasledovali svoje sny a nikdy sa nevzdávali. Určite práve rada jeho otca ho priviedla na správnu cestu a faktom ostáva, že sa napriek počiatočnej nepriazni nikdy nevzdal.

Najčítanejšie