Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Scientológovia spravili konkurz na priateľku Toma Cruisa: Uchádzala sa aj Scarlett Johansson!
Zdielať na

Scientológovia spravili konkurz na priateľku Toma Cruisa: Uchádzala sa aj Scarlett Johansson!

A to nie je všetko! Čo sa dialo za bránami ich kostola?

Brendan Tighe, bývalý člen scientologickej cirkvi nedávno zdieľal so svetom niekoľko bizarných príbehov o Tomovi Cruisovi a Johnovi Travoltovi - najslávnejších členov tohto kostola.

www.yahoo.com

​Tighe pracoval v kostole ako ochrankár, čo ho priviedlo do priameho kontaktu s celebritami, ktoré navštevovali túto inštitúciu.

Údajne, keď sa objavil Tom Cruise, diali sa zvláštne veci"Zakaždým, keď prišiel, musel vás prezrieť zubár," povedal. "Keď ste boli súčasťou čohokoľvek, museli ste využiť služby jeho sprievodného zubára."

Tighe bol tiež prítomný, keď sa v roku 2001 Cruise rozišiel so svojou manželkou Nicole Kidman. Neskôr sa stal svedkom pokusu cirkvi o konkurz na ďalšiu Tomovu priateľku, keď omylom poslali do spoločnej tlačiarne papiere, ktoré mali ostať súkromné. "Jediné meno, ktoré som poznal, bolo Scarlett Johansson," povedal.

Zástupca Johansson na túto informáciu reagoval: "Samotná myšlienka, že akákoľvek osoba by sa zúčastnila na takomto konkurze, je ponižujúca. Odmietam, aby ktokoľvek šíril túto myšlienku. Len muž ako Brendan Tighe, mohol prísť s takýmto bláznivým príbehom."

Tighe takisto okomentoval vzťah Cruisea s jeho kolegom scientológom, Johnom Travoltom: "Nemali sa navzájom radi," povedal. "Mohli by byť v tej istej budove, stretnúť sa na chodbe a ani sa na seba nepozreli."

Veríte tomu alebo nie?

Najčítanejšie