Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozpadne sa ich manželstvo? Mila Kunis tvrdí, že bulvár ničí jej rodinu!
Zdielať na

Rozpadne sa ich manželstvo? Mila Kunis tvrdí, že bulvár ničí jej rodinu!

Zdroj: Facebook/Mila Kunis

Mila Kunis prehovorila o nevýhodach slávy.

34 ročná herečka prehovorila o tom, ako sa žije v centre pozornosti a ako to ovplyvňuje jej manžela Ashtona Kutchera a ich deti.

"Zásadne o sebe nič nečítam a skutočne ani neviem, čo sa o mne píše... Viem len, že raz do roka tvrdia, že som tehotná a takisto sa každoročne rozvádzam." povedala. "Viem to len preto, lebo keď idem do potravín, tak sa vidím na obálkach časopisov. "

​Kunis pokračuje: "Jediná vec, ktorá ma znepokojuje je, že moji rodičia a starkí sú niekedy zmätení... V jednom momente, keď som bola tehotná, bulvár tvrdil, že ma naliehavo museli hospitalizovať. To mojej rodine spôsobilo množstvo stresu, lebo nikto nevedel, čo sa deje. Hoci môj otec sa vždy nadchne, keď počuje, že som opäť tehotná..."

clevelandjewishnews.com

​Kunis, ktorá spolu so svojím manželom zvyčajne nezdieľa fotografie ich dvoch detí, nechce o niektorých stránkach svojho života vôbec hovoriť: "To, čo robím a kto som, sú dve odlišné veci a pre mňa bolo vždy veľmi dôležité zachovať tieto veci oddelené," povedala. "Nechcem, aby si ľudia mysleli, že ma poznajú tak dobre, aby bolo pre nich v poriadku prísť do môjho domu bez toho, aby boli pozvaní. Z bezpečnostných dôvodov o to nestojím."

Najčítanejšie