Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo sa stalo s hviezdou filmu Hriešny tanec, Jennifer Grey?
Zdielať na

Čo sa stalo s hviezdou filmu Hriešny tanec, Jennifer Grey?

Zdroj: youtube/Inside Edition

Baby nebude sedieť v kúte. Takže kam išla?

Patrick Swayze  vo filme Hriešny tanec slávne vyhlásil, že "Baby nebude sedieť v kúte", ale o herečke Jennifer Grey od roku 1987, keď sa stal film veľkým hitom, nie je vôbec počuť. Mnohých fanúšikov preto zaujíma, kam sa táto herečka stratila...

Jennifer sme mohli vidieť v niektorých filmových klasikách 80. rokov. Prvýkrát sa objavila vo filme Cotton Club od Francisa Fordu Coppolu a potom hrala po boku Patricka Swayzeho vo filme Červená smršť. Tiež si ju pamätáme zo snímky Voľný deň Ferrisa Buellera, kde hrala Ferrisovu očarujúcu sestru, ktorá pobozkala Charlieho Sheena.

www.harpersbazaar.com

​Jennifer začiatkom 90. rokov podstúpila plastickú operáciu, po ktorej ju jej priatelia a rodina nespoznávala. Zmena jej nosa sa často pripisovala za príčinu skorého konca jej kariéry. 

www.youtube.com

​Jennifer sa objavila aj v obľúbenom seriáli Priatelia, kde si zahrala Rachelinu starú priateľku Mindy. 

 V roku 2010 súťažila v populárnej tanečnej súťaži pod názvom Tanec s hviezdami. Napriek tomu, že utrpela niekoľko zranení, nakoniec celú šou vyhrala.

www.harpersbazaar.com

​Po mediálne prepieraných vzťahoch s Matthewom Broderickom a Johnny Deppom sa Jennifer v roku 2001 vydala za Clarka Gregga. Jennifer a Clark majú spolu 13-ročnú dcéru Stellu.

Najčítanejšie