Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dcéra Kristen Stewart z legendárneho filmu Twilight vyrástla a vyrazí vám dych!
Zdielať na

Dcéra Kristen Stewart z legendárneho filmu Twilight vyrástla a vyrazí vám dych!

Zdroj: www.popsugar.com

Ani ste nevedeli, v koľkých filmoch ste ju už videli...

Mladá herečka menom Mackenzie Foy perfektne stvárnila v roku 2011 vo filme z Twilight ságy dcéru Kristen Stewart a Roberta Pattinsona, ktorú pomenovali Renesmee.

Iba v 11 rokoch vo svojom Twilight debute, Foy upútala pozornosť Hollywoodu a tak sa jej hrnuli ďalšie ponuky. Od nevinného dievčaťa až po hlavnú postavu vo výpravnom stvárnení baletného filmu Luskáčik, sa z Foy stala skvelá herečka, ktorej hviezda je na vzostupe.

Talent Mackenzie objavili už v rannom veku. Agent, ktorý sa zameriava na detské hviezdy, oslovil vtedy len trojročnú Foy. V tom okamihu sa začala jej modelingová kariéra, keď pózovala pre spoločnosti ako Ralph Lauren, Gap, Disney. Neskôr pôsobila v niekoľkých reklamách pre Barbie, Pantene, Blackberry a Disney.

Jej prvé väčšie filmovanie prišlo so seriálmi V dobrom aj v zlom, Flashforward a Hawaii Five-O, ktoré ju následne nasmerovali k upírskej ságe Twilight.

www.thelist.com

​Ak sa radi bojíte, hororový film V zajatí démonov z roku 2013, by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Je to hviezdny príklad tohto žánru a Foy hrá Cindy, jednu z niekoľkých dcér na vidieckom statku s rozhodne neželaným hosťom s nadprirodzenými schopnosťami.

www.thelist.com

​V roku 2014 stvárnila Foy dcéru Matthewa McConaugheyho v dobrodružnom filme Interstellar. Mladá hviezda sa na tomto natáčaní stretla aj s ďalšími hollywoodskymi herečkami, a to s Jessicou Chastain a Anne Hathaway, ktoré jej v mnohom veľmi pomohli.

www.thelist.com

V budúcnosti čakajú na Mackenzie ďalšie veľké projekty, počnúc zatiaľ jej najväčším - hlavná postava vo filme od Walt Disney Pictures. Film s názvom Luskáčik a štyri ríše príde do kín v novembri 2018. Ďalšími hercami, ktorých tam uvidíme sú Keira Knightley, Morgan Freeman a Helen Mirren.

Najčítanejšie