Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezdy BEVERLY HILLS 90210: Ako sa zmenili od ich prvej klapky v roku 1990?
Zdielať na

Hviezdy BEVERLY HILLS 90210: Ako sa zmenili od ich prvej klapky v roku 1990?

Zdroj: FOX

Ako sa herci zmenili a kam ich zavial osud?

Populárny seriál Beverly Hills 90210 o bohatých dospievajúcich patrí k deväťdesiatym rokom rovnako ako kapela Backstreet Boys alebo flanelová košeľa. Ako vyzerajú hviezdy televízneho fenoménu dnes? Pozrite sa!

Shannen Doherty - Brenda Walsh

www.sip.denik.cz

​Jednu z ústredných postáv, okolo ktorej rodiny sa točí celý seriál hrala Shannen Doherty. Tá od doby BH 90210 prešla ďalekú cestu. Niekoľkokrát sa liečila z alkoholizmu, hrala v seriáli Čarodejnice a momentálne sa snaží poraziť rakovinu.

Jason Priestley - Brandon Walsh

www.sip.denik.cz

​Asi máloktorá postava je taká kladná ako Brandon. Jeho predstaviteľ po skončení seriálu o veľa iných rolí nezavadil. Venuje sa réžii a automobilovým pretekom. V roku 2002 nepríjemne havaroval, ale našťastie sa veľmi rýchlo zotavil .

Jennie Garth - Kelly Taylor

www.sip.denik.cz

​Najkrajšie dievča celej Beverly Hills. Skoro každý chlapec v seriáli bol do nej zamilovaný. Jej predstaviteľka Jennie po tomto seriáli takmer nezavadila o ďalšiu veľkú rolu a tak stavila na rodinný život. Má tri deti, stará sa o domácnosť a ponúka vlasovú kozmetiku. Fanúšikovia ju však mohli vidieť v pokračovaní úspešného seriálu 90210: Nová generácia.

Luke Perry - Dylan McKay

www.sip.denik.cz

​Krásavec na pohľadanie, do ktorého bola kedysi zamilovaná nejedna diváčka. Po skončení slávneho seriálu sa dobre uchytil. Hral vo filme Piaty element, 8 sekúnd a tiež jednu z hlavných postáv v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov. 

Tori Spelling - Donna Martin

www.sip.denik.cz

​Kamarátka Kelly a Brendy, ktorú hrala dcéra producenta seriálu Tori Spelling. Po BH si zahrala ešte v pár seriáloch a filmoch, väčšinou vďaka svjomu menu. Po smrti otca zdedila majetok a minula ho skôr, než by si kto vedel predstaviť. Momentálne sa topí v dlhoch.

Ian Ziering - Steve Sanders

www.sip.denik.cz

Ryšavec a outsider celej partie a celého seriálu. Po úspechu v Beverly Hills ho režiséri veľmi neoslovovali. Výpočet jeho rolí sú hlavne béčkové, skôr céčkové. Medzi najznámejšie patria horory ako je Žralokonádo, alebo Lavalantula.

Gabrielle Carteris - Andrea Zuckerman

http://tv.nova.cz

​Vďaka svojmu mladistvému vzhľadu si Gabrielle mohla dovoliť hrať šestnástku vo svojich dvadsiatich deviatich rokoch. S herectvom však táto sympaťačka musela skončiť v roku 2006, keď sa pri filmovaní zranila a ochrnula na polovicu tváre.

Brian Austin Green - David Silves

http://tv.nova.cz

​Brian na tom v súčasnej dobe nie je najhoršie. Nielenže ďalej hrá v seriáloch a sitcomoch, navyše je partnerom sexi herečky Megan Fox, s ktorou má dve deti.

Carol Potter - Cindy Walsh

www.sip.denik.cz

​Mamička Brendy a Brandona, ktorú stvárnila Carol Potter, bola jedna z postáv, ktorá sprevádzala celý seriál. Po skončení Beverly Hills sa jej podarilo objaviť sa v pár seriáloch, väčšinou len ako hosť v jednej epizóde a teraz upadá do zabudnutia.

James Eckhouse - Jim Walsh

www.sip.denik.cz

​Otec Walsh, viac asi netreba dodávať. Jeho predstaviteľ James sa po Beverly Hills uchytil ako seriálový herec. Tu a tam si zahosťoval v pomerne známych seriáloch ako napríklad Plastická chirurgia s.r.o., Kriminálka Las Vegas a podobne.

Najčítanejšie