Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tak z tohto odpadnete: Títo herci mali naozaj netradičné svadby!
Zdielať na

Tak z tohto odpadnete: Títo herci mali naozaj netradičné svadby!

Uvažovali by ste sami o takýchto ceremóniách?

Nie všetky celebritné páry sa rozhodli mať klasickú svadbu. Tieto dvojice si povedali svoje áno netradičným spôsobom a ich obrad bol jedinečný. 

V článku nájdete najbizarnejšie, no možno o to krajšie svadby známych hercov a herečiek:

Kristin Bell a Dax Shepard

https://www.instagram.com/p/BPvaIYdDejF/?utm_source=ig_embed

Tento pár sa zobral v roku 2016, po šiestich rokoch randenia. Ako sami tvrdia, rozhodli sa počkať dovtedy, pokým všetci Američania sa budú môcť legálne sobášiť, vrátane gayov a lesbičiek. Svadbu mali skromnú, v malej súdnej budove v Beverly Hills. Shepard mal na obrade čierny oblek a Bell jednoduché čierne šaty. Celý obrad stál celkom 142 dolárov, vrátane ceny za benzín.

Dianna Agron a Winston Marshall

https://www.instagram.com/p/BLqxxfajHhU/?utm_source=ig_embed

Agron a Marshall sa zobrali v roku 2016, po roku randenia. Pár sa rozhodol zobrať v Maroku, kde na slávnostný ceremoniál prišli na ťavách. Agron tiež odmietla biele šaty a rozhodla sa pre vyšívané šaty z módneho domu Valentino.

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

https://www.instagram.com/p/BUSJDdLDDKM/?utm_source=ig_embed

Parker a Broderick prekvapili svojich priateľov a rodinu v roku 1997 neočakávaným obradom. Pár údajne pozval 100 hostí na "kokteilovú párty", ale keď prišli do synagógy v New Yorku, ocitli sa na svojej svadbe. Parker vzdorovala tradíciám aj tým, že mala na sebe čierne svadobné šaty.

Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy

Profimedia

​Olsen si zobrala bankára Sarkozyho v roku 2015 v ich vlastnom dome na Manhattane. Pri intímnom obrade, asi 50 ľudí, mali údajne k dispozícií cigarety, ktoré si hostia mohli vychutnať.

Olivia Wilde a Tao Ruspoli

www.vogue.com

​Wilde, ktorá v tom čase mala len 19 rokov, sa v roku 2003 vydala za talianskeho režiséra Ruspolia. Pár sa zasnúbil na hudobnom festivale a obrad sa neskôr konal v opustenom školskom autobuse vo Virgínii. Rozviedli sa v roku 2011.

Elizabeth Taylor a Larry Fortensky

www.vogue.com

Herečka si zobrala staviteľa Fortenskyho v roku 1991. Bola to Elizabethina ôsma svadba a konala sa na ranči Neverland, ktorý vlastnil Michael Jackson. Taylor mala na sebe netradičné svetlo žlté Valentino šaty a Jackson bol jej svedkom. Paparazzi fotograf sa dokonca pokúsili dostať na obrad padákom. Hostia však mali o zábavu postarané, boli pre nich pripravené kolotoče.

Pamela Anderson a Kid Rock

www.vogue.com

​Anderson a Rock, neprekvapivo na ich pomery, obišli tradičnú svadbu a rozhodli sa vziať v roku 2006 na jachte v Saint-Tropez. Anderson mala na sebe biele bikiny a Rock bol bez košele a v džínsoch. Manželstvo sa však nepovažovalo za legálne a pár sa nasledujúci týždeň opäť zišiel v kaplnke súdneho dvora. Rozviedli sa v roku 2007.

Najčítanejšie