Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čo sa stalo s hercami z úspešného seriálu Ally McBeal? Pozrite sa, čo robia teraz!
Zdielať na

Čo sa stalo s hercami z úspešného seriálu Ally McBeal? Pozrite sa, čo robia teraz!

Zdroj: yahoo.com

Seriál Ally McBeal mal premiéru v septembri v roku 1997 a ihneď sa stal celosvetovým fenoménom pre svoju nadčasovosť a zaujímavé dejové línie. Mnoho ľudí si obľúbilo postavy, ktoré hrali vynikajúci herci. Čo robili po skončení seriálu?

Calista Flockhart

Calista je jednoznačne najväčšou hviezdou seriálu. Ten je, samozrejme, pomenovaný po hlavnej postave, ktorú hrala. Po seriáli Ally McBeal jej ponúkli úlohu v ďalšom seriáli Zúfale manželky. Túto príležitosť však odmietla. Namiesto toho prijala úlohu v seriáli Bratia s sestry. Neskôr cestovala do Afriky, kde zvyšovala povedomie o násilí páchanom na ženách a 10 rokov robila ambasádorku mieru. Vydala sa za megahviezdu Harrisona Forda a od roku 2010 spolu šťastne žijú aj s jej adoptovaným synom Liamom. Naposledy sme ju mohli vidieť v seriáli Supergirl. 

time.com

Greg Germann 

Na rozdiel od Calisty, sme Grega mohli vidieť v Zúfalých manželkách. Objavil sa aj po boku Willa Ferrella v komédii Rýchlo a desivo: Šialené preteky. Diváci si ho však pamätajú najmä zo seriálu Kde bolo, tam bolo. Stále miluje divadlo a tak sa tam z času na čas vracia. Venuje sa mnohým charitám, je šťastne ženatý a má jedného syna. 

tvguide.com

Jane Krakowski 

Jane sa veľmi darilo. Vydala album, získala nomináciu na cenu Emmy za komediálny seriál 30 Rock a pravidelne sa objavuje v oceňovanom seriáli Unbreakable Kimmy Schmidt. Je uznávanou muzikálovou herečkou na Broadwayi a je držiteľkou najväčšieho ocenenia pre divadelných hercov - ceny Tony. 

people.com

Peter MacNicol

Peter sa po Ally McBeal objavil ešte v mnohých seriáloch. Medzi nimi boli seriáli ako 24, Klinika Grace a naposledy to bol seriál Veep. Zameriava sa tiež na dabovanie a tak ho môžeme počuť v niektorých komiksových kreslených filmoch či seriáloch od štúdia Disney. Jeho najväčšou vášňou je hranie na gajdy. 

digitalspy.com

Portia de Rossi 

Portia bola od skončenia Ally McBeal celkom vyťažená. Hrala v mnohých seriáloch ako napríklad Arrested Development či Scandal. Nakoniec svoju kariéru ukončila, aby sa mohla venovať kurátorstvu a vydávaniu kníh. Napísala autobiografiu, kde sa najmä zameriavala na svoje problémy s anorexiou. V roku 2008 si vzala moderátorku Ellen DeGeneres. Nedávno založila organizáciu, vďaka ktorej zachraňuje gorily v Rwande. 

heightline.com

Lucy Liu 

Lucy pokračovala vo svojej kariére aj vo filmoch. Objavila sa v Charlieho anjeloch, Kill Bill, dabovala pre rozprávku Kung Fu Panda a naposledy sme ju mohli vidieť v seriáli o modernom Sherlockovi Holmesovi. Je výbornou maliarkou a jej práce boli vystavované v rôznych galériach. 

time.com

Najčítanejšie