Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lady Gaga sa nekontrolovateľne rozplakala priamo na pódiu: Čo ju dojalo k slzám?
Zdielať na

Lady Gaga sa nekontrolovateľne rozplakala priamo na pódiu: Čo ju dojalo k slzám?

Zdroj: www.popsugar.com

Má za sebou veľký, no náročný rok.

V nedeľu sa v Kalifornii udeľovali už 24-krát ceny Critics' Choice Awards. V kategórii Najlepšia herečka vyhrala cenu za film Zrodila sa hviezda Lady Gaga. O prvé miesto sa podelila s hereckou kolegyňou Glenn Close, ktorá túto cenu dostala za drámu Manželka.

32-ročná Gaga v rovnaký večer vyhrala aj ďalšiu cenu za najlepšiu skladbu. Vo svojej ďakovnej reči uviedla, že tento filmový počin bol pre ňu jednou z najťažších vecí, akú kedy urobila. "Bola som zraniteľnejšou viac, než kedykoľvek predtým. A to najmä vďaka láske a dôvere... Hlavnou hviezdou filmu nie som ja - je to odvaha a vytrvalosť, ďakujem vám, milujem vás."

www.popsugar.com

​Ďalej uviedla, že plánuje aj do budúcna pokračovať vo svojej hereckej kariére. "Milujem herectvo. Zbožňovala som American Horror Story a páčilo sa mi hrať aj vo filme Zrodila som hviezda pre Bradleyho Coopera. Bola to pre mňa obrovská skúsenosť a chcem v tom pokračovať. No už som rozmaznaná, pretože som pracovala s niekoľkými fantastickými režisérmi a fantastickými vizionármi."

Pre Lady Gagu bol tento rok veľmi zásadný, pretože dokázala všetkým, že je nielen vynikajúca speváčka, ale aj herečka. V momente, ako vyhlásili jej meno, rozplakala sa. Ako sama povedala, je pre ňu veľkou cťou stáť na pódiu práve s Glenn Close. Jej ďakovnú reč si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie