Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lady Gaga vrátila zásnubný prsteň: Môže za to Bradley Cooper?
Zdielať na

Lady Gaga vrátila zásnubný prsteň: Môže za to Bradley Cooper?

Zdroj: www.eonline.com

Lady Gaga a Christian Carino sa 4 mesiace po zásnubách rozišli.

Hviezda filmu Zrodila sa hviezda sa vraj minulý týždeň rozišla so svojim snúbencom, Christianom Carinom. Ten sa ju však "zúfalo snaží získať späť".

Fanúšikovia začali špekulovať o ich rozchode už pri odovzdávaní cien Grammy, keď Christian neprišiel podporiť svoju partnerku. Zarazila ich aj skutočnosť, že Lady Gaga nemala zásnubný prsteň. Všetky pochybnosti podporil aj fakt, že počas svojej ďakovnej reči sa vôbec nezmienila o svojom snúbencovi. 

Profimedia

Aj keby sa mnohým pozdávalo, keby sa Lady Gaga dala dokopy so svojím hereckým kolegom, Bradleym Cooperom, nič tomu nenasvedčuje. Ten je spokojný v spoločnosti svojej krásnej partnerky, Iriny Shayk a ich dcérky Ley De Seine.

​Avšak, dva samostatné zdroje potvrdili, že pár je stále spolu. "Svoje svadobné plány len posunuli a počkajú až prehrmí toto rušné obdobie, ktoré teraz Lady Gaga prežíva. Plánujú sa však zobrať ešte v tomto roku."

www.popsugar.com

​Fanúšikovia Lady Gaga si iste pamätajú, že v júli 2016 už raz zrušila zásnuby s jej vtedajším partnerom, Taylorom Kinneym. Podľa najnovších informácií sa speváčka rozišla aj s Christianom Carinom. Pre agentúru Associated Press to potvrdil zástupca 32-ročnej interpretky, ktorý neposkytol žiadne ďalšie detaily.

Najčítanejšie