Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jeden a hotovo: Obľúbení herci, s ktorými sa nám spája jediný film!
Zdielať na

Jeden a hotovo: Obľúbení herci, s ktorými sa nám spája jediný film!

Keď je film úspešnejší ako herci...

Shannon Elizabeth - Prci, prci, prcičky

superiorpics.com

V roku 1999 Shannon Elizabeth zažiarila vo filme Prci, prci, prcičky ako sexy slovenská výmenná študentka Nadia. Napriek tomu, že získala dve menšie role v Scary Movie a Láska nebeská, tieto príležitosti jej neotvorili dvere. V súčasnosti je z nej aktivistka za práva zvierat a venuje sa prevažne svojej neziskovej organizácii.

Paul Hogan - séria Krokodíl Dundee

Isifa

​V roku 1986 sa Paulovi Hoganovi podarilo preraziť kultovou dobrodružnou komédiou Krokodíl Dundee.  Za túto rolu získal Zlatý glóbus a nomináciu na Oscara. Hogan si síce zahral v niekoľkých filmoch, no bez väčšieho úspechu. Tento rok herec oslávi krásnych 80 rokov.

Danny Lloyd - Osvietenie

Bloody Disgusting

​Danny Lloyd mal len 6 rokov, keď si zahral v horore Stanleyho Kubricka, Osvietenie. Za svoj herecký výkon si odniesol chválu mnohých kritikov, no herectvu sa naďalej nevenoval. V roku 2007 sa stal profesorom biológie na vysokej škole, oženil sa a má štyri deti.

Mark Hamill - séria Hviezdne vojny

Ridiculously Extraordinary

Najvýraznejšia filmová postava Marka Hamilla je jednoznačne Luke Skywalker z Hviezdnych vojen. Napriek tomu, že sa neskôr objavil vo viacerých filmoch, nestrhli na seba takú pozornosť ako franšíza Georga Lucasa.

Linda Blair - Exorcista

www.imdb.com

Film Exorcista sa zaradil do zlatého fondu svetovej kinematografie a dokonca vtedy ešte mladá Linda Blair za svoj herecký výkon získala nomináciu na Oscara. Bohužiaľ, sa jej však už nepodarilo znovu presadiť. Objavila sa len v béčkových hororoch, ktoré išli priamo na VHS.

Macaulay Culkin - Sám doma 1 a 2

joj.sk

Každý rok na Vianoce sa nevyhneme filmu Macaulaya Culkina, Sám doma. Nanešťastie, jeho veľká sláva v skorom veku nezapôsobila dobre na jeho osobný život, keď mu do života vstúpili drogy. Síce je údajne v dnešnej dobe čistý, no na svoju vtedajšiu slávu sa mu zatiaľ nepodarilo nadviazať.

Najčítanejšie