Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezda seriálu Hra o tróny v nemocnici: Emilia Clarke zverejnila fotky z operácie mozgu!
Zdielať na

Hviezda seriálu Hra o tróny v nemocnici: Emilia Clarke zverejnila fotky z operácie mozgu!

Zdroj: ABC7 News

Mladá herečka utrpela už dve aneuryzmy.

Emilia Clarke nedávno poskytla viac informácií o svojom zdravotnom stave. Súčasne zverejnila vzácne fotografie z celej procedúry operácie mozgu, ktorú musela podstúpiť.

Emilia opísala pocit, ktorý zažila pri prvej aneuryzme, keď mala len 24 rokov. Bolesť popísala slovami: „Mala som pocit, akoby mi elastická guma stláčala mozog ... Zrazu som si uvedomila, čo sa deje: Pomyslela som si, môj mozog je zničený!“

Esquire

​Keď Emiliu odviezli do nemocnice, povedali jej, že v jej mozgu dochádza ku krvácaniu, čo často vedie k smrti alebo k trvalému poškodeniu. Po trojhodinovom chirurgickom zákroku a dvoch týždňoch zotavovania sa, si nevedela spomenúť na vlastné meno a podľa jej slov sa chcela dať odpojiť od prístrojov. Týždeň po tom jej oznámili, že má ďalšiu aneuryzmu. Pri druhej operácií jej dokonca odumrela istá časť mozgu.

​Emilia, ktorá založila nadáciu pre tých, ktorí prežili poranenie mozgu s názvom Same You, sa rozhodla zdieľať niekoľko fotografií z tohto náročného obdobia a povedala: „Prvýkrát to bolo ťažké, ale druhýkrát bolo pre mňa oveľa ťažšie byť optimistická... Prešla som si obdobím, keď som bola úplne na dne.“

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Getty images

​Emilia prezradila, že práve postava Daenerys Targaryen jej dodala odvahu. Dnes je Emilia v poriadku a snaží sa šíriť povedomie o tejto chorobe.

Súvisiace články

Najčítanejšie