Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
10 vecí, ktoré ste isto nevedeli o Matthew McConaugheym!
Zdielať na

10 vecí, ktoré ste isto nevedeli o Matthew McConaugheym!

Zdroj: babbletop.com

Matthew McConaughey je skutočne osobnosť.

1. Na strednej škole ho zvolili za "Najkrajšieho študenta"

Matthew chodil na strednú školu s názvom Longview High School a venoval sa golfu a tenisu.

http://www.shared.com/

2. O smrti Sama Sheparda mu povedali pred kamerou

Koncom júla 2017, scenárista a herec Sam Shepard podľahol amyotrofickej laterálnej skleróze. V tom čase bol  práve Matthew na červenom koberci a túto smutnú správu sa dozvedel počas rozhovoru s reportérom. Jeho okamžitú reakciu natočili na kameru a Matthew si zaspomínal na obrovský talent tohto veľkého umelca. 

www.littlethings.com

3. Do dnešnej doby sa priatelí so svojou bývalou

Livingly

​Matthew sa dal dokopy so Sandrou Bullock v roku 1996 počas nakrúcania filmu Kedy zabiť. Títo dvaja mali medzi sebou vždy zjavnú chémiu a dokonca aj teraz, keď je šťastne ženatý s Camilou Alves, zostali stále dobrými priateľmi. Camilu a Sandru sme mali možnosť vidieť aj na odovzdávaní cien Guy´s Choice Awards v roku 2014, v priateľskom objatí, napriek tomu, že Matthew rozprával na pódiu o časoch, kedy sa so Sandrou bozkávali. 

4. Mal sa stať advokátom

profimedia

​Matthew chcel byť právnikom, ale namiesto toho stvárnil niekoľko právnikov len na filmovom plátne. Priznal sa, že sa jedného dňa zobudil, keď mal 21 rokov a rozhodol sa, že nechce stráviť roky chodením do školy a učiť sa o tom, ako by mohol ovplyvniť svet. Namiesto toho chcel tento čas stráviť skutočnými zmenami.  Preto sa rozhodol pre filmovú kariéru.

5. Otcovstvo ho naučilo veľmi veľa o sebe samom

www.shared.com

​Matthew, ako otec troch detí, sa naučil veľmi veľa o sebe a o tom, čo to znamená byť otcom. Povedal, že starať sa o svoje deti je ako pozerať sa do zrkadla. Vo svojich deťoch vidí seba a rovnaké správanie ako keď bol on malý.

6. Dostalo sa mu pocty usporiadateľa pretekov NASCAR

www.littlethings.com

​Počas pretekov NASCAR Daytona 500 v roku 2005, bol Matthew ten, kto mohol povedať do mikrofónu: „Vodiči, naštartujte svoje motory.“ Podľa jeho vlastných slov, nie je nič viac amerického ako NASCAR a bola to pre neho veľká česť.

7. Jeho mama požiadala o ruku jeho otca

www.littlethings.com

​Matthew raz porozprával príbeh o tom, ako sa jeho rodičia zasnúbili. Jedno leto prišiel jeho otec domov a pri dverách ho čakala vtedajšia priateľka. Podala mu do ruky pozvánku na ich vlastnú svadbu a povedala mu, že má 24 hodín na to, aby jej odpovedal „áno“ alebo „nie“.

8. Po hurikáne Katrina zachraňoval zvieratká z útulku

Oprah

​Pretože Matthew vyrástol v New Orleans, cítil silnú potrebu podať pomocnú ruku po hurikáne Katrina. Odišiel z Malibu, aby pomohol a našiel všetky zvieratá z miestneho útulku. Matthew zabezpečil lode a pomáhal miestnym veterinárom.

9. Má tajnú techniku na grilovanie

instagram

​Matthew miluje grilovanie a keď sa ho ľudia pýtajú na jeho tipy a triky, odmieta zachádzať do detailov. Svoj recept na grilované mäso drží v úplnom tajomstve.

10. Má majetok v hodnotu 95 miliónov dolárov

csfd

​Podľa ankety Celebrity Net Worth, tento otec troch detí a obľúbený herec, má majetok v hodnote neuveriteľných 95 miliónov dolárov.

Najbližšie ho uvidíte v našich kinách už od 2. mája v komédii BEACH BUM.

TRAILER:

Súvisiace články

Najčítanejšie