Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vrátia sa hviezdy z Harryho Pottera, Rupert Grint a Tom Felton, do čarodejníckeho sveta?
Zdielať na

Vrátia sa hviezdy z Harryho Pottera, Rupert Grint a Tom Felton, do čarodejníckeho sveta?

Zdroj: www.ew.com

Obaja herci sú touto myšlienkou nadšení.

Universal Studios predstavili v Orlande na Floride Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure, čo je úplne nový prírastok do zábavných parkov Harryho Pottera. Mnohí herci z tohto rozprávkového filmu sa preto zišli na tomto slávnostnom otvorení.

Medzi nimi boli aj Rupert Grint a Tom Felton, ktorí hrali červenovlasého Rona Weasleyho a nepríjemného Draca Malfoya. Keď vezmeme do úvahy príliv remake-ov, aký zaznamenávame v súčasnosti, bude mať pokračovanie aj séria filmov o Harrym Potterovi?

www.ew.com

Boli by títo páni otvorení myšlienke hrať svoje postavy už ako otcov? "Rozhodne," okamžite odpovedal Felton. "Povedal by som, že by som to urobil aj zadarmo, ale [smiech]... áno, bol by som rád." Grint sa usmial a súhlasne odpovedal: "Ja by som bol za... bolo by to pekné ukončenie."

Bustle

​Kým myšlienka pokračovania je pravdepodobne v ďalekej budúcnosti, Grint a Felton rozmýšľajú nad filmovou verziou knihy Harry Potter a Prekliate dieťa. Príbeh sleduje Harryho, Rona, Hermionu a Draca, ktorí sú už rodičmi a ich deti, ktoré zažívajú svoje vlastné dobrodružstvá na Rokforte.

Súvisiace články

Najčítanejšie