Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Veľký týždeň pre Liama Hemswortha: Pokuta 150-tisíc dolárov a nová frajerka!
Zdielať na

Veľký týždeň pre Liama Hemswortha: Pokuta 150-tisíc dolárov a nová frajerka!

Zdroj: SITA

Ktorá žena zaujala Liamovú pozornosť?

Nie je tomu tak dávno, čo Liam Hemsworth a Miley Cyrus oznámili, že sa rozvádzajú. Dôvody krachu manželstva boli určite viaceré, no vieme, že chvíľu na to strávila Miley vzrušujúcu dovolenku s blogerkou Kaitlynn Carter.

29-ročná hviezda filmu Hry o život, Liam Hemsworth, predstavila svojim rodičom novú priateľku Gabriellu Brooks. Gabriella je 21-ročná modelka, ktorá sa, rovnako ako Liam, narodila v Austrálii.

​Vyzerá to tak, že sa Liam veľmi rýchlo preniesol cez Miley. Predstavenie novej priateľky rodičom je predsa len veľký krok. No táto mladá kráska nie je jediná vec, čo Liama v poslednom čase zamestnáva. Nanešťastie musí riešiť súdny spor s agentúrou Splash News and Picture Agency za uverejnenie fotografie na svojom účte na Instagrame. Tá vznikla pri natáčaní jeho najnovšieho filmu Isn't It Romantic.

https://www.cosmopolitan.com/

Liam čelí obvineniam z porušenia autorských práv, pretože zverejnil fotografiu bez povolenia. V dôsledku týchto porušení má Liam zaplatiť pokutu 150 000 dolárov. Dokumenty ďalej uvádzajú, že Liamove zámery boli „úmyselné“ a „škodlivé“.

https://www.instagram.com/p/B32l3URnmqX/

Vyzerá to tak, že koniec roka je pre neho skutočne turbulentným obdobím a my mu do ďalšieho roka držíme palce!

Súvisiace články

Najčítanejšie