Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Ben Affleck sa prefarbil na blond: Pozrite sa ako vyzerá!
Zdielať na

Ben Affleck sa prefarbil na blond: Pozrite sa ako vyzerá!

Zdroj: SITA

Zmenil účes kvôli novo-pripravovanému filmu s Mattom Damonom, The Last Duel.

Ben Affleck bol nedávno vyfotografovaný počas natáčania jeho pripravovaného filmu, ktorý nesie názov The Last Duel. Fanúšikov šokoval svojou novou vizážou, keď predviedol blond vlasy a bradu.

Pri písaní scenáru k tejto snímke sa stretli dlhoroční priatelia, Affleck a Matt Damon. Pridala sa k nim aj režisér Nicole Holofcener. Ide o ich prvý spoločný projekt od roku 1997 s názvom Dobrý Will Hunting, ktorý im priniesol Oscara za najlepší pôvodný scenár.

Flickr

​Film vychádza z románu o pomste, ktorý napísal Eric Jager. Carrouges ide na vojnu, no keď sa vráti, jeho manželka mu povie, že ju znásilnil jeho najlepší priateľ, LeGris. Carrouges požiada francúzskeho kráľa o šancu, aby mohol dokázať, že jeho manželka neklame. Bývalí priatelia tak skončia v súboji na život a na smrť.

People

​Damon vo filme stvárni Carrougesa a v role LeGrisa uvidíme Adama Drivera. Nie je jasné, v akej úlohe uvidíme Afflecka, no na základe jeho vzhľadu z fotografie je možné, že prevezme úlohu kráľa Karola VI., ktorý nariadi obom priateľom urovnať spor. V tejto dobovej snímke uvidíme aj herečku Jodie Comer.

Súvisiace články

Najčítanejšie