Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vedeli ste, že...? 5 faktov o Kristen Stewart v roli Belly Swan, ktoré nepoznáte!
Zdielať na

Vedeli ste, že...? 5 faktov o Kristen Stewart v roli Belly Swan, ktoré nepoznáte!

Zdroj: SITA

Kristen Stewart oslavuje už svoje 30. narodeniny.

Kristen Stewart oslavuje nový míľnik vo svojom živote, keď 9.4.2020 oslavuje svoje 30. narodeniny. Na jej počesť sme zosumarizovali niekoľko zaujímavostí o jej najznámejšej filmovej postave, Belle. Pozrite sa na ne nižšie!

1. Kristen si takmer musela pri natáčaní scén pod vodou zaťažiť šaty závažím.

www.distractify.com

​V dieli Twilight sága: Nov, režisér Chris Weitz prezradil, že chcel, aby Kristen nakrútila známu scénu pod vodou s váhami na svojich šatách. Režisér vysvetlil, že aby dosiahol záber, v ktorom mal znázorniť klesajúcu Belu na dno oceánu, potreboval, aby sa herečka ovešala závažím a ponorila sa do bazéna. No Kristen s tým nesúhlasila a tak musel Chris Weitz od tohto nápadu upustiť.

2. Bella bola spočiatku počas tehotenstva chudšia.

https://www.distractify.com/

​Podľa vedúceho vizuálnych efektov pre Twilight sága: Úsvit - 1. časť, Bella bola počas tehotenstva pôvodne chudšia. Avšak nakoniec sa rozhodli, že by to pre publikum mohlo byť príliš a tak v postprodukcii  jej pomocou špeciálnych efektov pridali pár kíl navyše.

3. Belline oči sú hnedé, ale Kirstenine nie.

https://www.distractify.com/

​Bella má hnedé vlasy a čokoládové oči, ktoré sú neustále spomínané v knihách. Preto boli aj tvorcovia filmov prinútení zmeniť herečkin vzhľad a Kristen musela nosiť hnedo sfarbené kontaktné šošovky, aby zakryla svoje prirodzene zelené oči.

4. Bella Swan je nesmierne nemotorná!

https://www.distractify.com/

​Každý vie, že Bella je nemotorná a preto, keď v prvom filme natáčali scénu, kde sa Bella šmýkala na ľade a padla na zadok, Kristen si do nohavíc dala chrániče, aby ju to tak nebolelo. „Džínsy som si poriadne vystlala a bolo to,“ povedala. „Tvorcovia vyliali niečo zvláštne na asfalt a všade sa to veľmi kĺzalo, takže padnúť rozhodne nebol problém.“

5. Belline svadobné šaty boli utajené.

https://www.distractify.com/

​Aj keď sa ukázalo, že šaty navrhla dizajnérka Carolina Herrera, produkcia sa veľmi snažila, aby zostali v tajnosti až do premiéry filmu. „Stálo ma veľa úsilia, aby som udržala túto vec v tajnosti,“ vysvetlila Kristen. „Väčšinu času som mal na sebe plášť a nenávidela som ho. Vo svadobný deň sa chcete cítiť krásne a zakaždým, keď sme dotočili scénu, ihneď cezo mňa prehodili tento plášť."

Súvisiace články

Najčítanejšie