Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pijete v týchto časoch doma víno? Kúpte si TOTO od Kutchera a Kunis a podporte dobrú vec!
Zdielať na

Pijete v týchto časoch doma víno? Kúpte si TOTO od Kutchera a Kunis a podporte dobrú vec!

Zdroj: Getty

Hviezdni manželia sa takýmto spôsobom rozhodli podporiť boj proti chorobe COVID-19.

Obľúbený herecký pár, Ashton Kutcher a Mila Kunis, oznámil, že začínajú predávať svoje vlastné karanténne víno. Nejde však o pokus zarobiť v tejto neľahkej dobe, pretože 100 percent zisku venujú rôznym charitatívnym organizáciám, ktoré pomáhajú v boji proti koronavírusu.

"100 percent zisku pôjde niekoľkým charitatívnych organizácií, ktoré sme za vás preverili a na ktoré sme v tomto čase hrdí," povedala Kunis. "Niektoré z nich dodávajú jedlo pre rodiny, ktoré sa dostali do ťažkostí," vysvetlila. „Ďalšie dodávajú vybavenie zdravotníckym pracovníkom v prvej línii,“ doplnil ju jej manžel. „A niektoré pomáhajú malým podnikom a ľuďom v núdzi sa zotaviť.“

Kim Kardashian West podporila túto novú iniciatívu a aj ona zdieľala ich výzvu na Twitteri. Do popisku vložila niekoľko srdiečok a pohárov s vínom.

Kutcher a Kunis nie sú jediné hviezdy, ktoré sa počas tejto krízy snažia pomôcť. Niekoľko slávnych tvárí po celom Hollywoode už darovalo charitatívnym organizáciám alebo ich miestnym komunitám veľké množstvo peňazí.

Karanténne víno je možné si zakúpiť na tomto odkaze.

Súvisiace články

Najčítanejšie