Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Viete, že ho obdivujú herecké hviezdy po celom svete? Zaslúži si to Timothée Chalamet?
Zdielať na

Viete, že ho obdivujú herecké hviezdy po celom svete? Zaslúži si to Timothée Chalamet?

Zdroj: huffpost.com

Momentálne je jednou z najväčších hviezd Hollywoodu. Čakajú ho ešte veľké projekty a jeho hereckí kolegovia si prácu s ním nevedia vynachváliť. Toto o ňom povedali.

Armie Hammer 

Armie je Chalametov kolega z filmu Daj mi tvoje meno a práve teraz pripravujú aj pokračovanie. Timothéeho vychválil pri každej možnej príležitosti. "Jedna z najlepších veci v tomto biznise je chodiť na rôzne miesta a stretávať sa s rôznymi ľuďmi. Raz za čas sa stretnete v práci s niekým a zistíte, že sa nekamarátite len v práci, ale aj mimo nej. A to mám veľmi rád," povedal o svojom kolegovi Armie. Jeho kamarátstvo je natoľko silné, že ho v roku 2018 poprosili, aby napísal poctu Chalametovi do magazínu Variety. "Jeho metamorfóza z mladého, svojrázneho a krásneho chlapca (prepáčte za výraz), až po dôvtipného, sebestačného a žiadaného hlavného hrdinu," aj týmito slovami opísal Timothéeho v spomínanom článku. 

people.com

Zendaya 

Týchto dvoch mladých hercov spojil film Duna. Zjavne si porozumeli, keďže Zendaya priznala, že si často spolu volávajú a fanúšikovia ich na začiatku roku 2020 videli spolu nakupovať. Počas nakrúcania Duny vraj títo herci z času na čas mali party v hotelovej izbe mladej herečky. "Som veľmi rada, že som sa stala kamarátkou ľudí, s ktorými pracujem," povedala Zendaya. K 25. narodeninám Timothéemu zablahoželala na Instagame. "Nebude to také veľavravné, ako by on povedal, ale láska je naozaj reálna. Je mi cťou sledovať jeho talent v práci, ale je mi ešte viac cťou nazývať ho mojím priateľom," napísala mu do priania Zendaya. 

Instagram - Zendaya

adorocinema.com

​Steve Carell 

"Nemyslím si, že som niekedy videl lepšiu účasť na konkurze," povedal o Timothéem herec Steve Carell po tom, ako ho videl na konkurze k filmu Beautiful Boy, ktorý je o chlapcovi závislom od drog. "Je niekým, pri kom chcete byť. Je niekým, s kým sa chcete rozprávať. Je neskutočne oddaným hercom a berie to veľmi vážne, no zároveň je úplne otvorený novým možnostiam" povedal o ňom Steve.

adorocinema.com

Rebel Wilson

Myslíte si, že sa celebrity nefotia s celebritami, pretože ich obdivujú? Ste na omyle. Rebel využila prvú príležitosť na Oscaroch, aby sa mohla s Timothéem odfotiť. Fotku zdieľala aj na svojom Instagrame. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Jennifer Lawrence 

"Čakám, kým bude Timothée trošku starší, viete? Čakám naňho, ako na prasa na porážku a budem tam hneď, ako bude mať, povedzme, 30. Je teraz dosť starý na to, aby som toto mohla povedať? Má viac ako 18? Čo ak som teraz povedala, že je sexy a má 15 rokov? Je talentovaný a tak sexy!" žartovala oscarová herečka. 

Glenn Close

Fanúšikov táto dvojica potešila niekoľkými selfie z červeného koberca. "Timmy a ja sme sa znova stretli na červenom koberci. Prinášame len to najlepšie z nás oboch," napísala Glenn k fotkám s hercom, ktoré vznikli v januári 2019. Predtým sa s Timothéem odfotila aj v roku 2018. "Je rovnako rozkošný, ako je aj talentovaný. Stále vyzerá veľmi očarujúco a v pohode," povedala. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Real Glenn Close (@glennclose)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Real Glenn Close (@glennclose)

Matthew McConaughey

Herec, ktorý hral Timothéeho otca v sci-fi Interstellar, nechal mladému hercovi silný odkaz v telefóne. Bolo to ešte v roku 2014 a malo to veľký vplyv na Timothéeho, ktorý si tento odkaz zapamätal naspamäť. "Videl som prirodzený talent a tak isto som videl čistú sebadôveru. Keď vidíte jeho prácu v tomto filme, ide o divoký zážitok. Svojím výkonom je až nebezpečný a taký prirodzený. Nemusel predstierať ani jeden moment a žil ním. Keď vidíte jeho prácu, rozpráva sama za seba," povedal Matthew po tom, ako sa dozvedel o Timothéeho nominácii na Oscara. 

Pinterest

Saoirse Ronan

Saoirse a Timothée sú kapitolou samou o sebe. Hrali spolu vo filmoch Ladybird a Malé ženy a tešiť sa na nich môžeme aj v roku 2021 v snímke The French Dispatch. Saoirse sa o svojom kolegovi často vyjadruje ako o "poníkovi", pretože je vraj nesmierne prítulný. "Vždy som vedela, že je výnimočný. Je veľmi príťažlivý ako herec. Cítime sa spolu veľmi dobre. Sme veľmi rozliční v prístupe k práci a v tom, aké výkony podávame a to ma naozaj fascinuje. Je niekým, s kým chcem naďalej pracovať, pretože chcem vidieť, kde to bude pokračovať. Budeme starší, budeme mať viac a viac skúseností a budeme sa k sebe stále vracať," povedala mladá herečka o svojom kamarátovi a kolegovi. 

armweek.com

Laura Dern

Timothée vie zaujať nielen herečky vo svojom veku. Laura Dern obdivuje tohto herca, ktorého môže nazývať svojím kamarátom. "Milujem ho, je úžasný. Počas nakrúcania Malých žien sme boli neskutočne úžasná skupina a v podstate sme žili v Massachusetts celú jeseň .Timmy je neskutočný. Je neuveriteľný herec a vážne som sa s ním bavila počas NBA," povedala.

instyle.com

Najčítanejšie