Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čarovná láska aj mimo kamier: Takto vyzerajú polovičky hercov z Harryho Pottera!
Zdielať na

Čarovná láska aj mimo kamier: Takto vyzerajú polovičky hercov z Harryho Pottera!

Hoci vo filme mnohí mali polovičky z Rokfortu, v skutočnosti sa domov vracali k svojim láskam.

Daniel Radcliffe a Erin Darke

Daniel sa po Harrym Potterovi dal dokopy s herečkou Erin Darke. Spolu ste ich mohli vidieť vo filme Zbav sa svojich miláčikov z roku 2013, na ktorého pľaci sa dali aj dokopy. Hoci sa už niekoľkokrát hovorilo o zásnubách, Erinin otec tieto klebety popiera. 

brides.com

Matthew Lewis a Angela Jones

Matthew a Angela prežívajú ľúbostný príbeh ako z filmu. Stretli sa v tematickom parku Harryho Pottera, kde Angela pracovala ako asistentka eventov. Nechodili spolu ani rok a boli zasnúbení. Žijú spolu v Los Angeles.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Lewis (@mattdavelewis)

Rupert Grint a Georgia Groome 

Mnohých možno prekvapí, že Rupert je zadaný už od roku 2011. Čerstvý otecko je takmer 10 rokov s partnerkou, tiež herečkou, Georiou Groome, ktorú môžete poznať najmä z tínedžerskej komédie On je fakt božský!. Fanúšikovia zistili, že sú títo dvaja párom až po siedmich rokoch randenia vďaka príspevku na Twitteri, ktorý sa stal virálnym.

mamamia.com.au

​David Tennant a Georgia Tennant

David Tennant hral vo filmoch o mladom čarodejníkovi negatívnu a opustenú postavu, no v skutočnosti je to úplne naopak. So svojou manželkou sa stretol pri nakrúcaní seriálu Doctor Who a svoje "áno" si povedali v roku 2011. Majú spolu 4 deti. 

Pinterest

​Gary Oldman a Gisèle Schmidt

Sirius Black je jednou z najobľúbenejších postáv. Gary Oldman si v roku 2017 za ženu zobral Gisèle Schmidt, kurátorku umenia. Avšak, nie je to jediné Garyho manželstvo, je už štyrikrát rozvedený. Tentoraz mu to snáď vydrží do konca života. 

people.com

​Jason Isaacs a Emma Hewitt

Jason je so svojou manželkou Emmou už od roku 1988 a majú spolu 2 deti. Emma pracuje na dokumentárnych filmoch pre BBC. Zdá sa, že Lucius a Jason majú spoločnú jedinú vec, sú neskutočne verní. Všetko ostatné je však úplne odlišné. 

zimbio.com

Najčítanejšie