Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rodinné stretnutie? Toto je 8 filmov, ktoré vznikli v rodinnom kruhu!
Zdielať na

Rodinné stretnutie? Toto je 8 filmov, ktoré vznikli v rodinnom kruhu!

Pracujete s niektorým z rodinných príslušníkov? Tieto hviezdy o tom niečo vedia.

Podivný prípad Benjamina Buttona

Vo filme Podivný prípad Benjamina Buttona z roku 2008 sme na malú chvíľu mohli vidieť Shiloh Jolie-Pitt po boku jej otca Brada. V tom čase mala len 2 roky a bolo to prvýkrát, čo sa vo filme objavila. Už o rok neskôr nadabovala postavu menom Shuai Shuai vo filme Kung Fu Panda. 

glitterandgossip.blogspot.com

Donnie Darko 

Film Donnie Darko mal premiéru v roku 2001. Hlavnú úlohu si v ňom zahral Jake Gyllenhaal a rola jeho sestry nešla nikomu inému, než jeho sestre - Maggie. Režisér Richard Kelly bol nadšený z predstavy, že si súrodencov zahrá skutočná súrodenecká dvojica. Chcel, aby na plátne bolo vidieť zdravú rivalitu.

diply.com

Ostane to v rodine

Film spojil 3 generácie skvelých hercov. Rovnako ako Kirk Douglas dosadil do filmu do úlohy svojho syna, skutočného syna Michaela, Michael zas do úlohy svojho syna obsadil Camerona Douglasa. 

whosdatedwho.com

Nabúchaná

Leslie Mann hrá v tomto filme Debbie, matku dvoch dcér. Tie hrali jej skutočné dcéry a aby to ešte nebolo málo, režisérom tohto filmu bol manžel Leslie - Judd Apatow, ktorý tak režíroval svoju manželku aj dcéry.

Pinterest

Dávka

Martin a Charlie Sheen sa spolu objavili v rôznych filmoch, no tento bol špeciálny, nakoľko ho Martin režíroval. Nehrali však otca so synom, no v jednej scéne povedala Martinova postava tej Charlieho, že má syna v jeho veku. 

mag.sapo.pt

Dobrý Will Hunting

Tento film bol napísaný Mattom Damonom a Benom Affleckom, ktorí sú blízkymi priateľmi. Nie je sa čomu čudovať, že do úlohy svojho kamaráta vybral Ben práve svojho brata, Caseyho. Ten improvizoval väčšinu svojich scén a aj vďaka tomu boli o dosť zábavnejšie, než v skutočnosti. 

Lara Croft - Tomb Raider

V tomto filme hrá otca hlavnej hrdinky skutočný otec Angeliny Jolie - Jon Voight. Vďaka tomuto filmu si Angelina zamilovala Kambodžu, odkiaľ si adoptovala svoje prvé dieťa. 

eonline.com

Tiché miesto 

V tomto filme hral jeden z najpríjemnejších párov Hollywoodu - John Krasinski a Emily Blunt. Pár je spolu od roku 2010 a majú 2 dcéry, Hazel a Violet. 

Najčítanejšie