Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ken má svoju hymnu! Naspieval ju Ryan Gosling a vy si môžete pozrieť exkluzívnu ukážku!
Zdielať na

Ken má svoju hymnu! Naspieval ju Ryan Gosling a vy si môžete pozrieť exkluzívnu ukážku!

Zdroj: people.com

Film Barbie mal v USA svoju premiéru a získal samé pozitívne recenzie. Vy si ho v kinách určite pozrite od 20. júla.

To, že je Ryan Gosling aj spevákom jeho fanúšikovia už dávno vedia. Presvedčiť sa o tom mohli aj v snímke z roku 2016 La La Land, kde spoločne s Emmou Stone hlasovo potiahli celý soundtrack k filmu. Tentoraz sa Ryan ukáže v netradičnej úlohe, no zdá sa, že mu bola šitá na mieru. Zahrá si totiž Kena.

Ken má však existenčnú krízu a práve preto vo filme zaspieva pieseň I'm Just Ken (Som len Ken). Ken má totiž problém, že bez Barbie neznemená nič. V piesni spieva o nenaplnenej láske ku Barbie, ktorá v ňom vidí len kamaráta. 

"Ryan je najviac komediálne nadaným hercom, s ktorým som doteraz pracovala. Naozaj je to tak. Je známy najmä pre dramatické postavy, a je to zaslúžené. Ale je tiež neuveriteľne talentovaným v komédii a ja som skazila takmer všetky jeho scény tým, že som sa počas nich veľmi smiala," povedala jeho kolegyňa Margot Robbie. 

Film Barbie režírovala Greta Gerwig a objavia sa v ňom známe tváre ako America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Will Ferrell, Michael Cera, Emma Mackey, Hari Nef, Simu Liu, Scott Evans, Nicola Coughlan, Dua Lipa či Helen Mirren. 

Pozrite si spomínaný exkluzívny klip z filmu práve teraz! 

Najčítanejšie