Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tieto hviezdy žijú v domoch zo zlatej éry Hollywoodu: Toto sú tie najluxusnejšie!
Zdielať na

Tieto hviezdy žijú v domoch zo zlatej éry Hollywoodu: Toto sú tie najluxusnejšie!

Ak si myslíte, že hviezdy žijú len v najmodernejších domoch, veľmi sa mýlite. Tieto majú radi históriu a neboja sa ani starších domov, ktoré majú svoje čaro.

Clint Eastwood 

Herec a režisér Clint Eastwood je známym menom Hollywoodu. Posledné roky sa venuje najmä réžii, no ľudia ho poznajú najmä zo žánru špagety westernov. Eastwood žije v haciende v Pebble Beach, ktorá má šesť spální, ručne robené lustre, sedem kúpeľní. Pozemok má viac ako 19 kilometrov štvorcových a spoločne s domom bol v roku 2017 ohodnotený na takmer 10 miliónov dolárov. 

doctoreport.com

Anthony Hopkins 

Známy herec vlastní jeden z najkrajších dovolenkových domov v Malibuv jednej z najžiadanejších oblastí Ameriky. Päť spální, päť kúpeľní a výhľad na pláž Zuma sú naozaj lákavé, avšak dom bol v roku 2020 ohodnotený na 11,5 milióna dolárov. Je to jeden z mála domov v tejto oblasti, ktorý počas požiarov v roku 2018 nevyhorel. 

doctoreport.com

​Nancy Sinatra 

Už len podľa jej priezviska môžete tušiť, že Nancy je dcérou známeho hudobníka a herca Franka Sinatru. Aj samotná Nancy sa venovala hudbe a vyšlo jej niekoľko známych piesní ako These Boots Are Made For Walkin´ či Bang Bang (My Baby Shot Me Down). Po otcovi zdedila vilu s piatimi spálňami, ktorú však v roku 2010 predala za 5,3 milióna dolárov. 

https://doctoreport.com/

​Sophia Loren 

Sophia po manželovi Carlovi Pontim zdedila dom v Ríme, ktorý je závideniahodný. Nachádza sa len pár minút od Kolosea a údajne má hodnotu okolo 19 miliónov dolárov. Má viac ako 50 izieb a z času na čas ho navštívili tie najväčšie hviezdy Hollywoodu. 

doctoreport.com

​Ali MacGraw

Herečka mala svoj život naplnený úspechom a luxusom a po smrti manžela Stevea McQueena zdedila nádherný dom so štyrmi spálňami a nadčasovou kuchyňou. Podľa informácií z roku 2016 mal dom hodnotu 4,6 milióna dolárov. 

doctoreport.com

​Jennifer Aniston 

Áno, aj táto herečka žije v dome, ktorý si ešte pamätá zlatú éru Hollywoodu. Nachádza sa v štvrti Bel-Air a hodnotu má približne 21 miliónov dolárov. V dome nájdete vínnu pivnicu, bazén a dokonca je pri ňom postavený ešte jeden dom, ktorý je určený pre hostí. 

doctoreport.com

Najčítanejšie