Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Komédia Jedeme na teambuilding prichádza do kín už tento týždeň: Čo si pre nás pripravila Petra Polnišová?
Zdielať na

Komédia Jedeme na teambuilding prichádza do kín už tento týždeň: Čo si pre nás pripravila Petra Polnišová?

Zdroj: Itafilm

Jedeme na teambuilding je napínavá komédia o korporátnom živote, výzvach pri budovaní kariéry, posilňovaní a motivovaní tímu. Film si uťahuje zo vzťahov zamestnanec a nadriadený, v ktorom sa nájde každý z nás. Odhaľuje udalosti a zážitky z teambuildingu, kde sa robotický korporativizmus vyblázni a uvoľní svoju ľudskú stránku.

Na teambuildingu sa stretnú štyri regionálne tímy z Prahy, Brna, Teplíc a zo Slovenska. „Regionálne stereotypy sú pre komédiu veľmi vďačná téma,“ doplnil producent Juraj Brocko. „Našim zámerom bolo spojiť komikov z oboch našich krajín, aby vzniklo niečo, na čom sa dokážu zasmiať všetci.“ Projekt sa nakrúcal na Slovensku s prevažne českými hercami. Väčšina filmu sa dokonca nakrúcala na jednom mieste v Hoteli pod Lipou v Modre, ktorý je aj v skutočnosti zameraný na teambuilding a poskytuje bohatú rôznorodosť priestorov.

Itafilm

Herec Jakub Prachař hrá workoholika, ktorého presunú na najhoršie oddelenie vo firme, a to do call centra. To ho celkom raní a na teambuildingu bude chcieť dokázať svoje kvality. Po Prachařovom boku sa objaví aj Vojta Kotek, Petra Polnišová či Anna Polívková. Šéfom spomínanej skupinky bude Alexander Bárta, ktorý miluje moc a jej dokazovanie. Jeho pravou rukou bude personalistka Nikol, ktorú hrá Erika Stárková. Trojicu vedenia firmy dopĺňa asistent Eduard, ktorého stvárnil Tomáš Mischura. 

Slovenskú pobočku spoločnosti budú herecky zastupovať Richard Autner, Robo Jakab, Samo Prochádzka, Bekim Aziri a Katarína Morháčová. Medzi známymi tvárami, ktoré v tejto komédii uvidíte sa nachádza aj Eva "Evelyn" Kramerová. 

Itafilm

"Ja som s komédiou spojená snáď odvždy. Niežeby ma iné žánre nelákali, ale nejako tak prirodzene ma to ťahá k humoru. Komédia je podľa mňa mimoriadne náročný žáner. Musí byť presná. A okrem iného publikum má na komédiu roztrieštený názor. Zatiaľ čo pri dráme pociťujeme rovnaké pocity, každý človek sa smeje na odlišných veciach," hovorí Petra Polnišová, ktorá okrem toho, že si vo filme zahrala podieľala sa aj na scenári. Ako sama priznáva, chce, aby ľudia odchádzali z kina s pocitom, že sa dobre nasmiali. Diváci si po dobrú náladu do kina môžu prísť už od 11. januára. 

Najčítanejšie