Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zac Efron priznal, že ho filmová úloha priviedla do depresie: Toto musel zmeniť!
Zdielať na

Zac Efron priznal, že ho filmová úloha priviedla do depresie: Toto musel zmeniť!

Zdroj: pedestrian.tv

Zac Efron za posledné roky prekvapil fanúšikov hneď niekoľkokrát. Išlo najmä o jeho vzhľad, ktorého zmena sa týkala aj úlohy v novom filme. Práve to mu spôsobilo vážne problémy.

Herec Zac Efron hrá v novom filme Iron Claw wrestlera Kevina Von Ericha. Pre slovenských fanúšikov máme skvelé správy. Tento film budú môcť vidieť aj v našich kinách už od 7. marca. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zac Efron (@zacefron)

Zac priznal, že to bola jedna z jeho najnáročnejších úloh vôbec. Musel nabrať veľmi veľa svalovej hmoty a sily a s tým prišlo aj mnoho komplikácií a uvažovania o vlastnom tele. Sympatický herec počas prípravy prišiel na to, že definícia maskulinity sa stále mení a vyvíja. Snažil sa nájsť taký typ maskulinity, v ktorom by sa cítil komfortne. V roku 2017 musel Zac pre film Baywatch byť v najlepšej forme vo svojom živote. Hoci vyzeral perfektne, podľa jeho slov sa cítil hrozne. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zac Efron (@zacefron)

Pre úlohu vo filme Iron Claw Zac zmenil stravovacie návyky a prešiel z vegánskej diéty na prerušované stravovanie, tzv. fasting. Počas dňa teda zjedol až dve mäsité jedlá, čo bol oproti predchádzajúcej diéte poriadny šok. A k tomu všetko to cvičenie. Rána začínal kardio cvičením, jesť začal až o 11:00. Jedol vývar, zeleninu a proteín v podobe bielok či kuraťa. Jeho večera obsahovala zdravé sacharidy ako sladké zemiaky a quinou. Zac však pri tomto projekte pristupoval k tréningu a strave úplne inak, než to bolo pri Baywatchi, ktorý ho priviedol k nespavosti a k depresívnym stavom. Pre túto skúsenosť mal problém vrátiť sa k náročnému tréningovému plánu. Aj Zac je teda dôkazom, že hoci navonok môže vyzerať všetko super, v hlave to tak nemusí byť. Momentálne sa herec zameriava na vyváženú stravu, dostatočný oddych a celkový dobrý pocit. 

Najčítanejšie