Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Penélope Cruz zakázala deťom mobily: Súhlasíte s jej názorom?
Zdielať na

Penélope Cruz zakázala deťom mobily: Súhlasíte s jej názorom?

Zdroj: Profimedia

Penélope Cruz a Javier Bardem majú zvláštny prístup k rodičovstvu, alebo nie?

Penélope Cruz má s manželom Javierom Bardemom dve deti - Lunu, ktorá má 10 rokov a Lea, ktorý má 13 rokov. Deti pred očami verejnosti poctivo skrývajú. 

Slávna herečka má už 49 rokov, čo by jej nikto netipoval. V rozhovore priznala, že svoje deti chráni  a má určené vlastné pravidlá. "Je to na ich rozhodnutí, či budú mať prácu, ktorá bude odhaľovať ich súkromie. Môžu sa s nami rozprávať o čomkoľvek," povedala Penélope, ktorá sa rozhodla deti ochrániť aj pred sociálnymi sieťami. A nielen to. Jej deti nemajú dokonca ani vlastné mobilné telefóny. "Je ľahko byť manipulovateľný, špeciálne, ak sa váš mozog stále formuje. Je to krutý experiment na deťoch a tínedžeroch," dodala herečka. 

Aj samotná Penélope má k vlastnému času na sociálnych sieťach vyhradený názor. "Mám zvláštny vzťah so sociálnymi sieťami. Používam ich veľmi málo a veľmi si pri tom dávam pozor. Je to niečo, čo nedáva zmysel a ovplyvňuje to mladšiu generáciu. Cítim sa priam až zle za tých ľudí, ktorí sú teraz tínedžermi," povedala. Penélope s Javierom si nestrážia len deti, ale aj vlastné súkromie. Nikde dokonca nepublikovali žiadnu fotku, na ktorej sú spolu s deťmi. 

Najčítanejšie