Skoro jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Sexy herca by ste v novom filme nespoznali! Ide z neho strach a hrôza!
Zdielať na

Sexy herca by ste v novom filme nespoznali! Ide z neho strach a hrôza!

Zdroj: people.com

Snímka bude remakeom kultového filmu.

Bill Skarsgard a FKA Twigs budú novými hlavnými postavami kultovej klasiky Vrana. Štúdio Lionsgate ukázal nové fotky oboch hercov. Tohtoročný remake rovnomenného filmu z roku 1994 vyzerá zatiaľ fantasticky. Pri nakrúcaní pôvodného filmu sa však stala obrovská tragédia, počas ktorej sa zastrelil herec Brandon Lee, syn Brucea Leeho. V tom čase mal len 28 rokov. 

Vrana je nakrútená podľa noviel autora Jamesa O´Barra, ktoré vyšli v roku 1989. Sledujú príbeh Erica, ktorý je po svojej smrti vzkriesený a chystá sa pomstiť tým, ktorí zabili jeho a jeho snúbenicu. Tú sa na svojej posmrtnej ceste bude snažiť zachrániť. 

people.com

"Samozrejme, bola to obrovská tragédia a určite sme ju pri nakrúcaní mali stále na mysli. Brandon bol pôvodným hlasom a myslím si, že bol stále synonymom Vrany. Dúfam, že by bol na nás pyšný, na to čo sme urobili a aj na to, že príbeh prinášame späť. Jeho duša v tomto filme s nami stále žije. V tejto verzii filmu je skutočná zraniteľnosť a krása. Mysím si, že Bill je úžasným nástupcom," povedal režisér Rupert Sanders. Bill Skarsgard je bratom hercov Alexandra a Gustafa a synom hereckej legendy Stellana Skarsgarda. Tento 33-ročný herec už hral aj klauna Pennywisea v horore To. Strach bude naháňať aj v spomínanom filme Vrana. Súhlasíte? 

people.com

​Bez tetovaní by ste však Billa spoznali len ťažko. 

wwd.com

Najčítanejšie