Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Nikdy nie je neskoro: Títo hollywoodski herci sa stali otcami po 50-tke!
Zdielať na

Nikdy nie je neskoro: Títo hollywoodski herci sa stali otcami po 50-tke!

Niektorí čakali na prvého potomka až do päťdesiatky, iným sa darilo plodiť dekády. Ktorí známi otcovia sú o niečo starší, než býva zvykom?

Hugh Grant 

Herec sa stal otcom nečakane, keď mal 51 rokov. V rozhovore uviedol, že jeho priateľka Tinlan Hong otehotnela náhodou, no správa o tehotenstve bola pre nich radostná. Jeho rodina sa odvtedy ešte viac rozrástla a momentálne má päť detí. Dve so spomínanou Tinlan a tri so súčasnou manželkou, Annou Eberstein. Jeho najmladšie dieťa sa narodilo v roku 2018, vtedy mal Hugh 58 rokov.

brightside.me

Michael Douglas 

Prvé dieťa sa Michaelovi Douglasovi narodilo ešte v roku 1978. Neskôr si vzal za manželku hereckú kolegyňu Catherine Zeta-Jones a v roku 2000 privítali syna Dylana Michela a o tri roky neskôr dcéru Carys Zetu. V tom roku mal už 58 rokov. 

brightside.me

​Bruce Willis 

Bruce je otcom piatich dcér. Tri má s exmanželkou Demi Moore. Keď mal 57 rokov, narodila sa mu dcéra Mabel Ray a o dva roky neskôr spoločne s manželkou Emmou Heming privítali na svete ďalšiu dcéru Evelyn Penn. 

brightside.me

​Jeff Goldblum 

Jeff má momentálne 71 rokov a otcom sa nestal až pokiaľ nestretol svoju súčasnú manželku Emilie Livingston. Vo veku 62 rokov sa mu narodil syn Charlie Ocean a v apríli 2017 sa ich rodinka rozrástla o nový prírastok River Joe. 

brightside.me

​Clint Eastwood

Rodina Eastwoodovcov je pomerne veľká. Herec a režisér je otcom šiestich dcér a dvoch synov. Jeho najstaršie dieťa má momentálne 69 rokov a najmladšie 27. Keď sa narodilo to najmladšie, Clint mal už 66 rokov. 

brightside.me

​Richard Gere

Richard sa stal otcom po prvýkrát v roku 2000, kedy na svete privítal syna Homera. S treťou manželkou Alejandrou Silvou privítali syna Alexandra v roku 2019 a o rok neskôr ďalšieho. V tom čase mal Gere takmer 70 rokov. 

brightside.me

Najčítanejšie