Jasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Jimmy Kimmel prezradil novú oscarovú tradíciu: Toto by ste na celebrity nepovedali!
Zdielať na

Jimmy Kimmel prezradil novú oscarovú tradíciu: Toto by ste na celebrity nepovedali!

Zdroj: TV JOJ

Obľúbený moderátor bude znova moderovať najznámejšiu filmovú udalosť roka.

Zlaté sošky sa odovzdávajú už 10. marca a televízia JOJ pri tom nebude chýbať. Už teraz sa v Los Angeles nachádza redaktor Thomas Puskailer, ktorý dokumentuje dianie príprav na odovzdávanie. Reportáže a živé vstupy z mesta anjelov nájdete každý deň na JOJ 24 či v Ranných novinách. Jimmy Kimmel však o Oscaroch prezradil, že si prisvojili novú tradíciu, ktorá vám určite bude sympatická. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kinosála TV JOJ (@kinosalatvjoj)

"Tradíciou odovzdávania cien je návšteva fast foodu po skončení šou. Myslím si, že je to preto, že ak sú ľudia v Los Angeles, na ich zozname je určite fast food a počas Oscarov je v L.A veľa ľudí. Po odovzdávaní sú, samozrejme, všetci hladní a tak je fast food jednoznačne tradíciou," povedal Kimmel v upútavke na tohtoročné Oscary, v ktorej sa objavili Kate McKinnon, America Ferrera a Ryan Gosling.

V upútavke Gosling vysvetľuje Kimmelovi, že dať si fast food pred odovzdávaním je trendom na sociálnych sieťach. Kimmel to však uviedol na pravú mieru a vysvetlil, že jedlo sa je až po odovzdávaní. Po Zlatých glóbusoch takto napríklad videli vo fast foode herca Paula Giamattiho. "Nikto sa nestaral o to, kto som," povedal neskôr Giamatti, ktorý mal na stole aj ocenenie. 

people.com

Najčítanejšie