Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Odhaľte život miláčika ženských sŕdc: Vznikla kniha o živote Lukea Perryho!
Zdielať na

Odhaľte život miláčika ženských sŕdc: Vznikla kniha o živote Lukea Perryho!

Zdroj: SITA

Knihu A Good Bad Boy napísala Margaret Wappler a odhaľuje život Lukea Perryho. V knihe nájdete úprimnú spoveď aj o jeho chorobe a smrti.

 "Istým spôsobom sa jej život stal jednoduchším po tom, čo jej otec zomrel. Jeho smrť bola úľavou, pre neho aj pre ňu. Niekde inde je už možno znova celý," píše v knihe Margaret Wappler. Autorka je oddanou fanúšičkou Lukea Perryho a najmä seriálu Beverly Hills 90210. V knihe nájdete prepojenie Lukeovho života a jej osobných životných udalostí.  

Lukeova dcéra je len o tri roky staršia, než autorka, ktorá videla v hercovi otcovský vzor. Luke zomrel vo veku 52 rokov na následky porážky. Počas svojej najväčšej slávy bol idolom mnohých dievčat, bol na obálkach časopisov a v podstate nebol priestor, kde by ste ho nenašli. V roku 1993 si zobral Rachel Sharp, s ktorou mal dve deti, syna Jacka a dcéru Sophie. S Rachel sa rozviedli v roku 2003. V čase smrti bol Luke zasnúbený s Wendy Madison Bauer. 

Podľa Wapplerovej bol Luke napriek obrovskej sláve stále pevne nohami na zemi a chránil si svoje súkromie, najmä svoje deti, na ktoré bol aj právom hrdý. "Nezaujímalo ho, že je slávny a že je celebritou. Bol dobrým človekom, staral sa o ľudí, ktorých mal rád a keď sa na vás usmial, cítili ste sa, že to je tá najlepšia vec na svete," povedal zdroj blízky Lukeovi po jeho smrti pre magazín People. Hoci pochádzal z rodiny, kde jeho násilnícky otec bil jeho mamu, dokázal sa cez to dostať a rozprávať o tom. "Stále som cítil, že som ju mal ochrániť lepšie, ale mal som len šesť rokov. Odtiaľ pochádza aj moja frustrácia. Už ako šesťročný som videl, že máme v rodine problémy. Keď sa na to teraz pozerám spätne, je to dosť desivé," píše sa v knihe. Podľa hereckých kolegov bol skutočným profesionálom, s ktorým sa pracovalo perfektne. Počas jeho najväčšej slávy Lukea prirovnávali k slávnemu Jamesovi Deanovi, to ho však desilo, keďže Dean zomrel veľmi mladý. Luke sa preto slávy bál a nechcel ani len počuť o tejto podobnosti, ktorá by mohla viesť k nešťastiu v živote. Nakoniec sa však dožil len 52 rokov.

Kniha zatiaľ nevyšla v slovenskom jazyku a nie je známe ani či sa vôbec bude prekladať. 

people.com

Najčítanejšie