Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herecká kolegyňa obvinila Johnnyho Deppa z nevhodného správania sa počas nakrúcania!
Zdielať na

Herecká kolegyňa obvinila Johnnyho Deppa z nevhodného správania sa počas nakrúcania!

Zdroj: TASR

Prečo prehovorila práve teraz?

Herečka Lola Glaudini obvinila Jonnyho Deppa z verbálneho útoku počas nakrúcania filmu Kokaín v roku 2001. Lola to povedala ešte v podcaste Powerful Truth Angels na začiatku tohto roka. Johnny jej údajne vyčítal, že sa smiala počas jednej z jeho scén. Herečka však tvrdí, že to bol príkaz od režiséra. 

Lola tvrdí, že po nakrúcaní scény za ňou Johnny prišiel, strčil jej prst do tváre a opýtal sa jej, kto si myslí, že je. Povedal jej, že má sklapnúť, pretože sa snaží pracovať a sústrediť. Vynadal jej do idiotov a nahnevaný pokračoval ďalej. "Bol to môj prvý štúdiový film, dovtedy som robila len nezávislé produkcie. Pracovala som s hviezdou, ktorú som si idealizovala a na ktorú som sa tešila. Jediné, na čo som potom myslela bolo, aby som neplakala," povedala Lola. 

DNA India

Magazín EW kontaktoval zástupcov Johnnyho Deppa, ktorí vydali vyhlásenie. "Johnnymu vždy záležalo na dobrých pracovných vzťahoch s ostatnými hercami a štábom. Toto tvrdenie sa líši od toho, na čo si spomínajú ostatní ľudia z nakrúcania v tom čase," stojí vo vyhlásení. Hercovi zástupcovia tiež oslovili zvukára Sama Sarkara, ktorý na filme pracoval. "Ako zvukár som neustále počul všetko, čo sa na pľaci deje. Padne tam taho veľa, keď sa ľudia rozprávajú. Špeciálne som si vypočul Johnnyho audio aj zo skúšok, aj z nakrúcania. Nikdy som nepočula nič také, ako znie v obvineniach. To by si všetci pamätali," povedal Sam. "Na pľaci so mnou nikto nechcel hovoriť, pretože som bola krava, na ktorú Johnny Depp nakričal," dodala však v podcaste Lola. 

Najčítanejšie