Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Prečo sa tak rozhodol? S otcom má spoločné mnoho, slávne priezvisko však nechce!
Zdielať na

Prečo sa tak rozhodol? S otcom má spoločné mnoho, slávne priezvisko však nechce!

Kto je jeho otcom sa dozvedel, až keď mal 13 rokov.

Meno Joseph Baena pravdepodobne nepoznáte. Vyrastal v Kalifornii a detstvo prežíval asi ako každé normálne dieťa. Až kým nemal 13 rokov. Na povrch sa totiž dostala pravda o tom, kto je jeho otec a tým je herec Arnold Schwarzenegger. Joseph však nepodľahol náhlej sláve a pozornosti a rozhodol sa nechať si meno po svojej mame. Teraz priznal, prečo sa rozhodol nezmeniť si priezvisko, ktoré pozná takmer každý na svete. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@joebaena)

Jospehova mama, Mildred, bola domácou v dome Schwarzeneggerovcov takmer dve dekády, až do roku 2011. Neskôr sa na svetlo sveta dostala kauza o Schwarzeneggerových aférach, o ktorých priznal, že ich ľutuje. Zobral na seba zodpovednosť a o Josepha a jeho mamu sa začal dôsledne starať. Synovi dokonca plne uhradil náklady na vzdelanie. Joseph však nikdy nezabudne na deň, keď sa dozvedel pravdu. "Bol som v ôsmej triede, zavolali ma, aby som odišiel z hodiny. Moja mama bola v škole a povedala mi, že musíme odísť, pretože každý zistí, kto je môj otec. Zrazu sa mi zmenil život," spomína. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@joebaena)

Od prezradenia tohto tajomstva majú Arnold a Joseph skvelý a pevný vzťah. Chodia spolu cvičiť, jazdia na bicykli a na sociálnych sieťach je skutočne vidieť, že ich puto je silné. Joseph má teraz 26 rokov a len prednedávnom konečne povedal, prečo si ešte nezobral otcovo priezvisko. "Snažím sa vybudovať si kariéru sám a chcem ísť svojou  cestou. Myslím si, že pre dospievajúceho muža je veľmi dôležité prísť na to, čo chce sám. To je to, čo robím a funguje mi to. Pracujem naozaj tvrdo," povedal. Napriek tomu, že priezvisko s otcom nezdieľa, nasleduje jeho chodníčky. Je fitness modelom a hercom, čo sa až príliš podobá na Arnolda. Ktovie, možno raz bude jeho priezvisko známejšie, než priezvisko jeho otca. Čo si myslíte, podobá sa Joseph na svojho otca? 

Najčítanejšie