Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Títo herci medzi sebou nemali vôbec žiadnu chémiu: Páčili sa vám napriek tomu ich filmy?
Zdielať na

Títo herci medzi sebou nemali vôbec žiadnu chémiu: Páčili sa vám napriek tomu ich filmy?

Zdroj: brightside.me

Čo nemôže chýbať dobrej hereckej dvojici? Predsa chémia! Tieto páry jej však mali pramálo.

Anna Karenina 

Filmoví kritici jednoznačne usúdili, že medzi Keirou Knightley a Aaronom Taylor-Johnsonom nebola žiadna vášeň. Ich city mali byť intenzívne, namiesto toho sme sa dočkali len akéhosi rýchleho splanutia, ktoré rýchlo vymizlo. 

brightside.me

Veľký Gatsby 

Elegantný Leonardo DiCaprio a sofistikovaná Carey Mulligan vyzerajú spolu dobre. Avšak v tomto filme neviete vystihnúť scénu, v ktorej by ste si povedali, že sú do seba skutočne zaľúbení. Alebo áno? 

brightside.me

​Jurský svet 

Napriek tomu, že vo filme Chris Pratt a Bryce Dallas Howard spolu zo začiatku nevychádzali, na konci sa do seba zamilovali a stali sa párom. Toto spojenie však podľa mnohých divákov nemalo nastať, nakoľko im to prišlo neprirodzené a nútené. 

brightside.me

​Hry o život 

Napriek tomu, že bol film plný talentovaných hercov, vzťah, ktorému mali diváci od začiatku fandiť úplne nefungoval. Peeta a Katniss mali medzi sebou skôr kamarátsku, priam až súrodeneckú chémiu, než romantickú. 

hollywoodreporter.com

​Harry Potter 

Mali byť Ron a Hermiona spolu? Niektorí tvrdia, že jednoznačne áno, iní žiaľ nie. Hercom Rupertovi Grintovi a Emme Watson však vo filme chýbala povestná chémia a to mnoho ľudí odradilo od toho, aby tejto ľúbostnej linke uverili. 

brightside.me

​Päťdesiat odtieňov sivej 

Hoci fanúšikovia kníh hovoria, že Anastasia a Christian boli pre seba ako stvorení, nájdu sa medzi nimi aj takí, ktorí majú problém s filmovým obsadením. Napriek špekuláciám, že sa Jamie Dornan a Dakota Johnson počas nakrúcania dali dokopy, sa nájdu aj názory, že k sebe vôbec nepasujú. Čo si myslíte vy? 

brightside.me

Najčítanejšie