Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
O Sydney Sweeney povedala kolegyňa z fachu, že nie je pekná a nevie hrať! Čo na to herečka?
Zdielať na

O Sydney Sweeney povedala kolegyňa z fachu, že nie je pekná a nevie hrať! Čo na to herečka?

Zdroj: koimoi.com

Podľa mnohých ide o jednu z najkrajších žien na svete. Nájdu sa však aj takí, ktorí si myslia niečo úplne iné a neboja sa to povedať nahlas.

Jedna z najlepších filmových producentiek Carol Baum povedala o herečke Sydney Sweeney, že nie je pekná a nevie hrať. Dodala tiež, že jej nový film Miluje ma, nemiluje ma, je nepozerateľný. 

"Je smutné, že žena v jej pozícii, z ktorej môže svoje skúsenosti odovzdávať ďalej, namiesto toho útočí na inú ženu. Ak je to to, čo sa za tie dekády v biznise naučila a cíti, že je to vhodné učiť aj jej študentov, je to škoda. Nespravodlivé znevažovanie herečky a producentky, ktorou Sydney tiež je, hovorí veľa o charaktere pani Baum," stojí v oficiálnom vyhlásení herečkinho tímu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Podľa magazínu Daily Mail povedala producentka Baum tieto slová počas podujatia, ktoré hostila v New Yorku minulý týždeň. "Je tu herečka, ktorú teraz každý miluje: Sydney Sweeney. Nechápem to. V liedadle som pozerala jej film, pretože som ho chcela vidieť. Chcela som vedieť, kto Sydney je a prečo o nej každý hovorí. Pozerala som tento nepozerateľný film, ospravedlňujem sa ľuďom, ktorým sa páčil. Je to romantická komédia, kde sa ľudia nenávidia," povedala filmovej kritičke Janet Maslin, ktorá píše pre New York Times. Baum tiež spomenula študentov a študentky, ktoré učí na univerzite. "Poprosila som mojich študentov, nech mi to vysvetlia. Nie je pekná, nevie hrať. Prečo je tak sexy? Nikto mi neodpovedal," dodala Baum. Jej zástupcovia sa k publikovaniu týchto informácií nevyjadrili. Baum produkovala 34 filmov. Myslíte si, že boli jej vyjadrenia vhodné? 

Najčítanejšie