Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Bolo to nechutné: Anne Hathaway raz musela bozkávať desať hercov v jeden deň!
Zdielať na

Bolo to nechutné: Anne Hathaway raz musela bozkávať desať hercov v jeden deň!

Zdroj: Profimedia

Pre niekoho to je možno sen, no Anne na to spomína ako na nepríjemnú udalosť.

Anne Hathaway mala na striebornom plátne mnoho sympatických hereckých partnerov. Boli medzi nimi Chris Pine, Jake Gyllenhaal či najnovšie Nicholas Galitzine v romantickej komédii The Idea of You. Vedeli ste, že pred každým z týchto filmov pravdepodobne absolvovala "test chémie", ktorý má ukázať, či sa k sebe s hercom hodia?

Anne pre V Magazine prezradila, že na začiatku kariéry si musela doslova odtrpieť mnoho testov chémie a pripadalo jej to až nechutné. "Okolo roku 2000, a to hovorím z osobnej skúsenosti, bolo normálne robiť s ostatnými hercami testy chémie. Bolo to však to najhoršie, čo sme mohli robiť. Povedali mi, napríklad, že v ten deň príde desať mužov a ja sa s nimi budem musieť bozkávať. Ešte mi naznačili, že mám byť z toho nadšená," spomína. Anne však cítila úplne opačné pocity. 

IG/annehathaway

Napriek týmto testom však pre ňu často nebolo jednoduché presvedčiť režisérov, že ona a jej herecký kolega majú to, čo naozaj potrebujú k presvedčeniu divákov, že tvoria pár. "Myslela som si, že je niečo zlé so mnou, pretože som sa z toho netešila. Bola som mladá a plne som si uvedomovala to, že môžem stratiť všetko, ak budem označená za komplikovanú, tak som predstierala, že sa z toho teším a nejak sa cez to preniesla. Nebola to nejaká hra moci, nikto ku mne nebol odporný ani mi ubližoval. Bola to však iná doba a teraz to už vieme robiť lepšie," dodala Anne. Momentálne je producentkou aj hlavnou hviezdou filmu The Idea of You. Na kastingy k tomuto filmu spomína s úsmevom. "Stretli sa sa s pomerne veľkým množstvom mladých mužov na túto úlohu, no spomínam si, že som sa až smiala, keď do dverí vstúpil Nick, pretože bol na tú úlohu až dokonalý. Vedela som, že on tú úlohu dostane. Očaril všetkých v miestnosti," povedala. 
Čo si myslíte, hodí sa Anne k Nicholasovi? 

Najčítanejšie