Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Patrick Swayze údajne komunikuje s manželkou aj po smrti: Ako to robí?
Zdielať na

Patrick Swayze údajne komunikuje s manželkou aj po smrti: Ako to robí?

Zdroj: Profimedia

Vdova po hercovi Patrickovi Swayzem, Lisa Niemi, spomína na svojho manžela so smútkom aj radosťou. Teraz sa rozhodla zdieľať, aký je jej život po Patrickovej smrti.

Ako sa môžete oddať novej láske, keď ešte stále myslíte na tú starú? Lisa Niemi, vdova po hercovi Patrickovi Swayzim o tom vie svoje a nebojí sa podeliť o svoju skúsenosť. Po Patrickovej smrti sa zamilovala do šperkára Alberta DePrisco. 

"Keď vidím Patricka v mojich snoch, nikdy sa so mnou nerozpráva, ale rozumiem, čo by mi chcel povedať," prezradila Lisa, ktorá v snoch pocítila, že Patrick zdvihol záťaž z jej pliec a požehnal jej manželstvu s novým partnerom, Albertom. V tom momente Lisa vedela, že láska nemá hranice ani po smrti. Lisa však neprestáva na Patricka, s ktorým bola 34 rokov, spomínať a tak to v jej prípade aj ostane.

brightside.me

V Albertovi Lisa našla perfektného partnera, ktorý jej Patricka pripomína a je jej spoločníkom, ktorý ju plne podporuje. Nehľadala náhradu, ale harmóniu. Našla v sebe pokoj a mier a na Patricka spomína len v dobrom. 

Najčítanejšie