Jasno
25°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Anne Hathaway oslavuje päť rokov triezvosti: Hovorí otvorene o incidente, ktorý ju k tomu viedol!
Zdielať na

Anne Hathaway oslavuje päť rokov triezvosti: Hovorí otvorene o incidente, ktorý ju k tomu viedol!

Zdroj: Profimedia

Krásna a talentovaná herečka hovorí o tom, ako sa jej žije zdravší život.

Vzdať sa akýkoľvek neduhov vyžaduje veľa sily. 41-ročná herečka Anne Hathaway by o takejto obeti vedela rozprávať, avšak to, že sa niečoho vzdala, jej do života prinieslo mnoho benefitov. 

"Neberiem stredný vek vážne. Je tu veľa iných vecí, ktoré definujem ako míľniky. Normálne o tom nerozprávam, ale som už viac, než päť rokov triezva. To je pre mňa míľnik, ktorý chcem oslavovať," povedala pri rozhovore o svojom novom filme The Idea of You. Priznala tiež, že tento problém bol pravdepodobne metódou, ktorú používala na to, aby zvládala stres. "Štyridsiatka je pre mňa ako požehnanie. váham, či to mám označiť ako za stredný vek, nakoľko ma ešte dnes môže zraziť auto. Neviem, či toto je už môj stredný vek. Nevieme nič," dodala. 

Profimedia

Anne tiež hovorila, že je triezva nie preto, že by ju ľudia za jej rozhodnutia kritizovali, vo vnútri však cítila, že to nie je jej životný štýl. Zo začiatku však mala problém, keď musela ľuďom vysvetľovať, že už nepije alkohol. "Ak ste na niečo alergickí alebo na to máte nepríjemnú reakciu, ľudia vám nevyčítajú, že sa tomu vyhýbate. Tak som si to prestala obhajovať," hovorí a dodáva, že alkohol plánuje nepiť ešte ďalších osemnásť rokov, pokiaľ budú jej synovia bývať pod jej strechou. "Môj mladší syn je vo veku, keď ma ráno naozaj potrebuje. Jedného dňa som s ním šla do školy. Nešoférovala som, pretože som mala som opicu a to bolo pre mňa rozhodujúce. Nemala som rada ten pocit," spomenula incident, ktorý ju prinútil prestať piť nadobro. Oscarová herečka tiež prispôsobila svoj život zdravším návykom a vyhýba sa aj sociálnym sieťam. "Veľa rozhodnutí v živote robím s cieľom podporovať svoje mentálne zdravie. Prestala som spolupracovať na aktivitách, ktoré ma unavujú," prezradila v rozhovore. 

Najčítanejšie