Jasno
20°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Čo všetko vieme o štvrtom pokračovaní Bridget Jonesovej?
Zdielať na

Čo všetko vieme o štvrtom pokračovaní Bridget Jonesovej?

Zdroj: people.com

Po ôsmich rokoch sa na strieborné plátno vracajú Bridget Jones a jej muži.

Vo štvrtom pokračovaní snímky o nespútanej Bridget Jonesovej sa objaví aj Hugh Grant. To je príjemné prekvapenie, nakoľko v tretej časti mnohým chýbal. Túto snímku si diváci budú môcť pozrieť už na Valentína roku 2025. Na čo všetko sa ešte môžeme tešiť? 

Renée Zellweger miluje postavu Bridget Jonesovej a tak sa nemôžeme čudovať, že sa k nakrúcaniu týchto filmov rada vracia. Filmy o Bridget Jonesovej sú nakrútené podľa kníh Helen Fieldingovej a článkov v časopisoch o naivnej a večne zamilovanej hrdinke. Prvý film mal premiéru v roku 2001 a po boku Renée sa tu objavili herci Hugh Grant a Colin Firth. Zellweger získala za túto úlohu aj nomináciu na Oscara. Ďalší film mal premiéru v roku 2004 a znova si získal srdcia divákov. V poradí tretí film, Dieťa Bridget Jonesovej, mal premiéru v roku 2016. V tomto filme Bridget otehotnela a hľadala otca svojho dieťaťa. 

Profimedia

Ako sme už spomínali, vo štvrtej časti uvidíme aj Hugha Granta ako Daniela Cleavera a uvidíme tu aj Emmu Thompson v úlohe doktorky Rawlings. Uvidíme však aj nové tváre a to Chiwetela Ejiofora či Lea Woodalla. Štvrtý film však bude mať aj smutný nádych. Bridget v ňom bude hrať ovdovenú matku dvoch detí, ktorá sa po smrti svojho manžela, Marka Darcyho rozhodne, že začne znova randiť. Aspoň chvíľková prítomnosť Colina Firtha ako pána Darcyho zatiaľ nie je úplne vylúčená, no je jasné, že ak sa tak stane, bude to oveľa menšia úloha, než sme zvyknutí. Tento film je inšpirovaný Fieldingovej knihou z roku 2013. Na scenári sa podieľa aj samotná autorka kníh, pričom vychádzala z vlastného života. Film bude režírovať Michael Morris, známy najmä svojou seriálovou tvorbou. Snímka sa už momentálne nakrúca v Londýne, ale aj po celej Británii. Čo hovoríte, bude svet Bridget Jonesovej zaujímavý aj bez Marka Darcyho alebo vám bude chýbať? 

Najčítanejšie